Лукасов продуцент одговорио на оптужбе Селакове

Ивана Селаков и Аца Лукас заратили су дан пошто су објавили дуетску песму "Сватови". Певачица тврди да је преварена, морално и материјално, док менаџер и продуцент Аце Лукаса Саша Мирковић за Курир тврди да Ивана није испоштовала свој део договора.

Забава 31.08.2021 | 18:30
Лукасов продуцент одговорио на оптужбе Селакове

"Ми смо неколико дуета са бившим бек вокалом урадили, то је увек било на обострано задовољство, а у ствари услуга да нешто направи од себе. Била је договорена финансијска накнада која није извршена од њеног тима, па смо спот зауставили", рекао је Саша за "Курир, па наставио:

serija Aviondžije, Saša Mirković <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: НИКОЛА АНЂИЋ

"Александар ће наставити даље да пева песму која је стара 30 година, коју он изводи. Очекује нас дует са великом еx-yу звездом. Могу да разумем и њену реакцију, не бих да говорим ко је ту преварен."

"Када се нека песма обрађује накнадно у новом аранжману извођач који жели обраду песме, је дужан платити ауторска права оригиналном извођачу, плус дуетску песму као колаборацију са певачем са којим се реализује дует. У овом случају до свега тога није дошло од стране менаџмента Иване Селаков, због чега је тим Аце Лукаса реаговао и уклонио песму током јучершњег дана са Јутјуба", саопштење је "Хyпе" продукције.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/07/23/14/2655961_-драгана-удовициц-2_фф.јпг?вер=1630413016" алт="Аца Лукас, Александар Вуксановић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДРАГАНА УДОВИЧИЋ

Подсетимо, Ивана Селаков је на свом Инстаграму упутила бруталну поруку Лукасу и његовом тиму и тврдила да је оштећена.

"Сви ви који пратите мој рад годинама знате колико рада и енергије улажем у сваку песму и колико се трудим да идем срцем и да пружим најбоље вама као публици. Нажалост, јуче сам као певач преварена морално и материјално од стране дует-сарадника на песми "Сватови". Цела идеја пројекта је била моја као и уложени труд око реализације песме и право од аутора на нову верзију. Због велике непрофесионалности друге стране, спот се у оваквом облику повлачи са Јутјуба, али ускоро ћу вам пружити нову верзију ове прелепе песме. Хвала што сте уз мене све ове године! Воли вас Ивана", написала је певачица у својој објави.

Аца Лукас није хтео да коментарише разлоге сукоба са колегиницом.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/08/31/13/2696663_ивана-аца_фф.јпг?вер=1630413006" алт="Аца Лукас, Ивана Селаков" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

(Курир.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Горан

31.08.2021 17:43

Естрада циганија-ништа ново.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За БН тв

31.08.2021 18:11

МАНИТЕ СЕ ОВИХ ГЛУПОСТИ, РИЈАЛИТИЈА И ФАРМИ ..толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрква

31.08.2021 18:47

Аци нестало БЕЛОГ ??

ОДГОВОРИТЕ