Живим као грофица, не волим млађе али волим да палим!

Зорица Марковић важи за жену без длаке на језику и због тога је народ воли. Своје ставове јавно износи и не либи се да каже оно што јој је на уму.

Забава 13.07.2021 | 21:49
Живим као грофица, не волим млађе али волим да палим!

Никога не штеди, због чега је многе колегинице не воле и плаше је се. Зорица је ексклузивно открила да естрада треба да се спреми јер увелико ради на књизи која ће по свему судећи открити многе тајне домаћег џет-сета.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2020/08/15/23/2302313_сцреенсхот-38_фф.јпг?вер=1626160107" алт="Зорица Марковић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

<стронг>Када ће вам изаћи књига?

- Аца Лукас ме је предухитрио са својом књигом, па чекам да прође мало времена и да људи прво прочитају њу. У мојој књизи ће бити откривено све оно што естрада таји.

<стронг>Је л’ то значи да естрада треба да се плаши?

- Писаћу само истину. Мој стаж на јавној сцени је дуг 40 година и ту неће бити ни задршке ни запршке. Не плашим се да објавим имена, тако да нећу користити псеудониме.

<стронг>Зашто стално прозивате колеге?

- Да се разумемо, ја њих не мрзим нити ми сметају, међутим јако их добро познајем, па ми смета када се фолирају. Ми јесмо јавне личности, познати смо, сви смо успели, сви имамо пара, скућили смо се, али чему тај лажни морал и маске које појединци носе?

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/06/10/16/2602421_сцреенсхот-5_фф.јпг?вер=1626160056" алт="Зорица Марковић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

<стронг>Ваш љубавни живот је одувек био интересантан јавности, да ли сте заљубљени?

- Нисам заљубљена, волим једну џукелу. Тако му тепам од милоште, а иначе је фин господин.

<стронг>Волите ли млађе фрајере?

- Волим до мојега! Шта да радим са млађим мушкарцем, коме то треба? Ја сам цео живот окружена млађом генерацијом и можда нас зато повезују, а људи нису свесни да се нама само поклапају енергије и дух који ја носим. Нисам педофил, али волим да палим ове наивне што верују у то. А и ове колегинице што воле млађе буду љубоморне, још им ја мало убацим црва, па оне изгоре од љубоморе (смех).

<стронг>Да ли сте "пуни као брод"?

- Доста зарађујем, али доста и трошим. Шта треба, да чувам паре у сламарици? Шта ће ми такав живот? Хонораре које сам добила од "Задруге" потрошила сам, уложила сам у некретнине које издајем и живим као грофица!

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/07/10/21/2640265_сцреенсхот-5_фф.јпг?вер=1626159926" алт="Зорица Марковић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ЗАДРУГА

(Курир.рс/Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар