Брена од милионера из Швајцарске добила хотелски комплекс на мору!

Лепа Брена је добила понуду која се не одбија тек тако. Како Курир сазнаје, највећа балканска звезда је већ годинама инспирација милионеру из Србије М. С. (име и презиме познато редакцији), који последњих 80 година живи у Швајцарској и који јој је предложио да му уступи право да тај комплекс носи назив по њеном надимку

Забава 13.07.2021 | 20:27
Брена од милионера из Швајцарске добила хотелски комплекс на мору!

Зидање овог објекта ускоро почиње на Црногорском приморју, и то на његовој дедовини с мајчине стране у Перасту.

Lepa Brena
ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

Према нашим сазнањима, хотел ће комплетно бити уређен по светском стандарду, јер овај моћник не жали новац само да би све изгледало сјајно и бајно, док ће ентеријер бити оплемењен фотографијама, гардеробом и детаљима из живота и рада Лепе Брене. Он толико цени и поштује нашу музичку диву да ће у објекат за одабране туристе из света да уложи чак три милиона евра. Хотел ће имати шест звездица, а Брена ће добити свој апартман од чак 100 квадрата. Из њене собе је планирано да пуца поглед на овај део залива, и то ће бити најлуксузнија соба која ће се звати "Бренин кутак". Иначе, како смо сазнали, на сваком спрату у ходницима ће бити певачицине фотографије, док ће се у лифту, спа-центру и холу пуштати само њена музика.

Lepa Brena
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Према нашим информацијама, М. С. је удовац, има петоро деце и осморо унучади. Његова супруга је толико била лепа да ју је он звао "моја Лепа Брена". Из љубави према покојној жени, али и поштовања према лику и делу Лепе Брене, он је одлучио да милионе уложи у хотел у ком ће и он сам уживати до краја живота. Покушали смо да ступимо у контакт са певачицом, али она до закључења броја није одговарала на наше позиве. Брена већ неколико дана ужива на Јадранском приморју, где крстари са пријатељима и супругом Слободаном Живојиновићем.

Lepa Brena
ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар