Критичари оплели по Луки: Јовић поново на стубу срама

Уместо да се баве Шпанијом и Европским првенством, Шпанци су поново ударили по Луки Јовићу!

Спорт 06.07.2021 | 10:29
Критичари оплели по Луки: Јовић поново на стубу срама

Млади нападач Реал Мадрида и репрезентације Србије опет је главна тема у главном граду Шпаније, али не из фудбалских разлога. Нажалост.

На почетку припрема "краљевског клуба", Јовић је привукао пажњу на једном видеу на коме се види да се превише опустио приликом одмора за нову сезону.

Оно што је опште приметно то је да је Лука на окупљање дошао са вишком килограма, што се види по његовом стомаку. Зато је одмах на себе навукао велики број критика.

Јовић је и раније био на мети критика тамошње јавности због форме, али и због оних дешавања које немају везе са најважнијом споредном ствари на свету. Поново ће морати све то на терену да "исправи", тачније уколико буде добио и прилику да исправи.

Иначе, Шпанцима би требало да је потпуни фокус на вечерашњу утакмицу коју играју против Италије у полуфиналу Европског првенства.

Порука партнера

Италија - Шпанија

Италијани су прилично доминантно стигли до полуфинала ЕУРО, док су се Шпанци провлачили, па ћемо вечерас (21.00) гледати супердерби - квота на Азуре је 2,65, на Фурију 2,85, а на икс, односно да опкладу да утакмица иде у продужетке 3,10. Погледајте све квоте кладионице МОЗЗАРТ за Италија - Шпанија.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар