Kritičari opleli po Luki: Jović ponovo na stubu srama

Umesto da se bave Španijom i Evropskim prvenstvom, Španci su ponovo udarili po Luki Joviću!

Sport 06.07.2021 | 10:29
Kritičari opleli po Luki: Jović ponovo na stubu srama

Mladi napadač Real Madrida i reprezentacije Srbije opet je glavna tema u glavnom gradu Španije, ali ne iz fudbalskih razloga. Nažalost.

Na početku priprema "kraljevskog kluba", Jović je privukao pažnju na jednom videu na kome se vidi da se previše opustio prilikom odmora za novu sezonu.

Ono što je opšte primetno to je da je Luka na okupljanje došao sa viškom kilograma, što se vidi po njegovom stomaku. Zato je odmah na sebe navukao veliki broj kritika.

Jović je i ranije bio na meti kritika tamošnje javnosti zbog forme, ali i zbog onih dešavanja koje nemaju veze sa najvažnijom sporednom stvari na svetu. Ponovo će morati sve to na terenu da "ispravi", tačnije ukoliko bude dobio i priliku da ispravi.

Inače, Špancima bi trebalo da je potpuni fokus na večerašnju utakmicu koju igraju protiv Italije u polufinalu Evropskog prvenstva.

Poruka partnera

Italija - Španija

Italijani su prilično dominantno stigli do polufinala EURO, dok su se Španci provlačili, pa ćemo večeras (21.00) gledati superderbi - kvota na Azure je 2,65, na Furiju 2,85, a na iks, odnosno da opkladu da utakmica ide u produžetke 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Italija - Španija.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar