Нападнут ректор Цетињске богословије Гојко Перовић

На Цетињу је данас нападнут ректор Цетињске богословије Гојко Перовић, сазнају Новости из извора блиских Митрополији црногорско-приморској.

Регион 27.06.2021 | 18:22
Нападнут ректор Цетињске богословије Гојко Перовић

Како медији наводе, Перовића, који је био са сином, напао је активиста ДПС-а Божина Чавор.

Перовић није повријеђен и налази се у Одијељењу безбједности Цетиње, гдје даје изјаву. Портал Ин4с преноси да је том приликом нападнуто још једно свештено лице.

(Независне)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Василије

27.06.2021 19:42

ЕУ нијемо гледа како су у Црној Гори угрожена основна људска права - слобода вјере и само у случају СПЦ и њених свештених лица. Мило припрема још једну велику увреду српском народу. Намјерава да пошаље 5. августа у Книн свог војног аташеа да са книнске тврђаве заједно са усташама славе прогон српскога народа из Републике Српске Крајине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мило

28.06.2021 03:53

Ја сам ту потпуно невин. .

Name

Јадници

28.06.2021 05:11

Кога молити, све је сценарио из исте кухиње, а Мило је управљац у њиховим рукама, путем кога управљају онима сто нападају, понизавају, газе "оно своје", јадно...

Name

Синдром

27.06.2021 20:46

Како олако нападају православне свештенике и СПЦ. Власт је тровала народ годинама јер у раздору и гужви може да се влада, краде и криминалом бави само треба наћи кривца за све. Ето и Хрвати су окривили тамошње Србе за сва зла и онда кад више нема Срба сад једу златним кашикама. А истина је да су предзадњи у Европској Унији и да им оде омладина на Запад. Е и ови у ЦГ тако исто раде потпомогнути Хрватима и Албанцима. Но Срби су жилав и храбар народ који воли и поштује своју једину и вјечну СПЦ и ту неће бити компромиса.

ОДГОВОРИТЕ