Napadnut rektor Cetinjske bogoslovije Gojko Perović

Na Cetinju je danas napadnut rektor Cetinjske bogoslovije Gojko Perović, saznaju Novosti iz izvora bliskih Mitropoliji crnogorsko-primorskoj.

Region 27.06.2021 | 18:22
Napadnut rektor Cetinjske bogoslovije Gojko Perović

Kako mediji navode, Perovića, koji je bio sa sinom, napao je aktivista DPS-a Božina Čavor.

Perović nije povrijeđen i nalazi se u Odijeljenju bezbjednosti Cetinje, gdje daje izjavu. Portal In4s prenosi da je tom prilikom napadnuto još jedno svešteno lice.

(Nezavisne)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Василије

27.06.2021 19:42

ЕУ нијемо гледа како су у Црној Гори угрожена основна људска права - слобода вјере и само у случају СПЦ и њених свештених лица. Мило припрема још једну велику увреду српском народу. Намјерава да пошаље 5. августа у Книн свог војног аташеа да са книнске тврђаве заједно са усташама славе прогон српскога народа из Републике Српске Крајине.

ODGOVORITE
Name

Milo

28.06.2021 03:53

Ja sam tu potpuno nevin. .

Name

Jadnici

28.06.2021 05:11

Koga moliti, sve je scenario iz iste kuhinje, a Milo je upravljac u njihovim rukama, putem koga upravljaju onima sto napadaju, ponizavaju, gaze "ono svoje", jadno...

Name

Синдром

27.06.2021 20:46

Како олако нападају православне свештенике и СПЦ. Власт је тровала народ годинама јер у раздору и гужви може да се влада, краде и криминалом бави само треба наћи кривца за све. Ето и Хрвати су окривили тамошње Србе за сва зла и онда кад више нема Срба сад једу златним кашикама. А истина је да су предзадњи у Европској Унији и да им оде омладина на Запад. Е и ови у ЦГ тако исто раде потпомогнути Хрватима и Албанцима. Но Срби су жилав и храбар народ који воли и поштује своју једину и вјечну СПЦ и ту неће бити компромиса.

ODGOVORITE