АКЦИЈА: Ухапшена два командира и три полицајца

Припадници СИПА-е јутрос су у Бихаћу и Босанском Петровцу ухапсили два полицијска командира и три полицајца због сумње да су узимали новац од прекршајних налога, сазнаје Клиx.ба.

Босна и Херцеговина 14.06.2021 | 10:18
АКЦИЈА: Ухапшена два командира и три полицајца

У оперативној акцији кодног назива "Небо" пет особа је осумњичено за кривично дјело злоупотреба положаја.

Ухапшен је један командир у Бихаћу и један у Босанском Петровцу, а они се, заједно с тројицом полицајаца, сумњиче да су за себе узимали новац који је био из саобраћајних прекршајних налога.

Током јутрошњих активности СИПА-е извршени су претреси полицијских станицу у Бихаћу и Босанском Петровцу, породичне куће једног полицајца и службеног возила МУП-а.

Акција се проводи по налогу Тужилаштва Унско-санског кантона.

(Клиx) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мрки

14.06.2021 09:13

Када ће те у зворник да похапсите оне лопове śто униśтавају народ 30г żалосно је што рука правде и туżилаштво није за све исто јадни народ мало му је патње и страдања котенера и смс порука а политичари милионери и милијардери по три фукције и виśе обављају аута преко 120хиљада хеликоптерима се возају и приватним авијонима потроваśенам омладину и протераśе śтаће нам Дрżава срараца неспособни и без омладине и деце żалосно śта надлеżне институције немо посматрају ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ухх

14.06.2021 09:48

Ако тако наставите. Остацемо без полиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђока

14.06.2021 14:45

Ако почнете хапсити у Приједору у полицији неће остати нико.мораћете ангажовати секурити да чува станицу.док не нарасту нови млади поштени цајкани.

ОДГОВОРИТЕ