AKCIJA: Uhapšena dva komandira i tri policajca

Pripadnici SIPA-e jutros su u Bihaću i Bosanskom Petrovcu uhapsili dva policijska komandira i tri policajca zbog sumnje da su uzimali novac od prekršajnih naloga, saznaje Klix.ba.

Bosna i Hercegovina 14.06.2021 | 10:18
AKCIJA: Uhapšena dva komandira i tri policajca

U operativnoj akciji kodnog naziva "Nebo" pet osoba je osumnjičeno za krivično djelo zloupotreba položaja.

Uhapšen je jedan komandir u Bihaću i jedan u Bosanskom Petrovcu, a oni se, zajedno s trojicom policajaca, sumnjiče da su za sebe uzimali novac koji je bio iz saobraćajnih prekršajnih naloga.

Tokom jutrošnjih aktivnosti SIPA-e izvršeni su pretresi policijskih stanicu u Bihaću i Bosanskom Petrovcu, porodične kuće jednog policajca i službenog vozila MUP-a.

Akcija se provodi po nalogu Tužilaštva Unsko-sanskog kantona.

(Klix) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Mrki

14.06.2021 09:13

Kada će te u zvornik da pohapsite one lopove śto uniśtavaju narod 30g żalosno je što ruka pravde i tużilaštvo nije za sve isto jadni narod malo mu je patnje i stradanja kotenera i sms poruka a političari milioneri i milijarderi po tri fukcije i viśe obavljaju auta preko 120hiljada helikopterima se vozaju i privatnim avijonima potrovaśenam omladinu i proteraśe śtaće nam Drżava sraraca nesposobni i bez omladine i dece żalosno śta nadleżne institucije nemo posmatraju ???

ODGOVORITE
Name

Uhh

14.06.2021 09:48

Ako tako nastavite. Ostacemo bez policije.

ODGOVORITE
Name

Đoka

14.06.2021 14:45

Ako počnete hapsiti u Prijedoru u policiji neće ostati niko.moraćete angažovati sekuriti da čuva stanicu.dok ne narastu novi mladi pošteni cajkani.

ODGOVORITE