Шакира проговорила о тешкој борби са депресијом!

Латино звезда Шакира (44) је пре четири године имала озбиљних проблема са гласним жицама, а тек сада је проговорила о том тешком периоду.

Забава 05.06.2021 | 21:46
Шакира проговорила о тешкој борби са депресијом!

Озбиљно кварење гласних жица, каже, довело је до депресије. Једно време није могла да говори па се са децом и партнером Ђерардом Пикеом споразумевала гестикулирајући.

- Никад нисам ни помислила да ће ме, од свега могућег, напустити мој глас, који је толико укорењен у мојој природи. То је мој идентитет, то што нисам могла да певам ми је било неиздрживо - искрена је била Шакира у разговору.

Певачица истиче да је и њеној породици било тешко јер се њено понашање драстично променило, као и ни њеном изабранику и познатом фудбалеру Жерару Пикеу није било лако тих дана.

- Било је врло тешко бити у мојој близини, мој супруг је то проживео горе него ја. Било је дана кад нисам могла ни да устанем из кревета јер сам допуштала депресији да ме обузме. Деца нису могла ни да ме погледају јер нису знали шта ми се дешава - каже Шакира.

Лекари су јој саветовали да иде на операцију гласних жица, али глас јој се вратио пре него што је отишла под нож. Због проблема са гласом морала је да одложи турнеју Ел Дорадо за 2018. годину, када се потпуно опоравила.

(Курир.рс Фото: Профимедиа)

Коментари / 0

Оставите коментар