Моззарт донирао опрему Школи фудбала у Брчком

Нови дресови за мале шампионе - Моззарт донирао опрему Школи фудбала у Брчком!

Фудбал 19.05.2021 | 13:44
Моззарт донирао опрему Школи фудбала у Брчком

Тренер Јасмин Кеврић: Ово је једна од ријетких компанија која препознаје значај бављења спортом

Нови дресови за – најмлађе шампионе! За четири године рада, једна сјајна школица у Брчком окупила је више од 70 талентованих фудбалера, али и фудбалерки!. Дјечаци су већина у клубу “Шампион”, али вјештине са лоптом учи и осам дјевојчица. Ентузијама и воље за напредак одувијек су имали, а компанија Моззарт је ријешила да подржи ову шампионску причу.

- Заиста смо захвални Моззарту што су препознали наш труд и рад и нашим дјечацима и дјевојчицама уручили вриједну спортску опрему у виду лопти и дресова. Ова донација ће нам увелико олакшати рад школе и помоћи у организовању тренинга са дјецом. Моззарт је заиста једна од ријетких компанија која препознаје значај бављења спортом, посебно омладинским- каже Јасмин Кеврић, оснивач и тренер Школе фудбала “Шампион”, Брчко.

 У “Шампиону” тренирају малишани узраста од пет до 12 година. Најмлађи су пјетлићи, нешто старији почетници, а најстарији предпионири. Док млађи одлазе на турнире широм БиХ, Србије и Хрватске, предпионири се такмиче у Лиги Тузланског кантона. Ова мала школа већ има велике планове, па најављују да ће на љето основати и селекцију пионира. 

Опрему за тренинге и одласке на такмичења до сада су финансирали родитељи дјеце и руководство школе. Због тога и једнима и другима помоћ хуманих донатора, попут Моззарта, много значи за даљи напредак младих фудбалера.

 -Увијек смо ту да подржимо младе и перспективне спортисте. Овом донацијом желимо да подстакнемо чланове Школе “Шампион” да вриједно тренирају како би једног дана заиста постали шампиони- каже руководилац Дирекције корпоративних послова Моззарта, Селма Салкановић. 

 Док из Моззарта поручују да ће наставити да подржавају спорт, из “Шампиона” позивају младе да им се придруже на тренинзима. Родитељима поручују да дјецу што чешће доводе на спортске терене и подстичу их на бављење фудбалом или било којим другим спортом.  

(БН)

 

Коментари / 0

Оставите коментар