Певачи размишљају да ли да се пријаве 60 евра помоћи државе!?

Држава Србија је обезбедила нови пакет помоћи током пандемије корона вируса, а сада су поједини певачи открили да ли ће се пријавити за 60 евра, које је држава обезбедила за све пунолетне грађане, али и за 3.000 динара, колико добијају сви који до 31. маја приме барем једну дозу вакцине против корона вируса.

Забава 11.05.2021 | 18:34
Певачи размишљају да ли да се пријаве 60 евра помоћи државе!?

Неда Украден истакла је да је узела само оно што су јој донели на кућни праг, па зато није могла да одбије, али 30 евра, од укупних 60 које држава уплаћује из два дела, певачица неће узети.

- Нисам се ни за какву помоћ државе пријавила. Добила сам само оно што ми је стигло на кућну адресу, а нисам тражила - рекла је она.

Џенан Лончаревић још није разматрао опцију да ли да се пријави за финансијку подршку, а није му познато ни каквог су мишљења остали певачи на естради.

- Не знам за колеге, не причам о томе, а да је потребна помоћ музичарима - јесте, свима нама. Јер, ево колико већ не радимо. Не би ме било срамота да се пријавим за новац који држава даје, али нисам ни размишљао о томе. Такође, цео живот имам политику да зараду обезбедим сам себи и да не чекам да добијем ништа ни од кога - тврди Лончаревић, који је међу првима већ заказао један наступ за крај маја. - Видећемо још, за сад је наступ заказан за 28. мај, надам се да ће тако и остати - рекао је он.

Ипак, има и оних који нису ни чули да је држава предузела мере у помоћи грађанима, а у ту групу спада Гоца Тржан. Певачица, иначе, плаћа рату кредита за стан, али у време ове кризе она има додатне приходе због емисије коју снима са супругом Рашом.- Не знам ни да постоји тако нешто - зачудила се Гоца, док је Раша одмах добацио да ће је он пријавити колико данас, јер је он то већ учинио.

- Радомир мене сваког месеца само обавести шта је све поплаћао од рачуна и других обавеза, а ја само трошим - насмејала се Тржанова, па Раша због тога духовито додаје: “Сад трошимо само струју”.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-05-11/05112021064046.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3608131/дјордје-давид-сокирао-изјавом-у-програму-узиво-једна-ноц-са-мном-и-сва-су-ти-врата-отворена-курир-телевизија" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Ђорђе Давид примио је вакцину, те му осим 60 евра, следује и 3.000 због тога што се заштитио од корона вируса. Ипак, једини је отворено признао да се пријавио за новчану помоћ, јер има породицу о којој брине.

- Наравно да сам се пријавио за новац, као сваки нормалан човек који има породицу. Ако ми неко нешто нуди, глупо би било да одбијем. Доста ми је ликова који немају идеју ни о чему, него само да пљују јавне личности које успевају да нађу себи неки посао, који нас оптужују да смо политички плаћени, па затим да смо на некаквим чудним платним списковима, да се сликамо да смо вакцинисани - поручио је рокер и члан жирија "Звезда Гранда".

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-05-11/05112021064204.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="559" />

<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3674349/милан-топаловиц-топалко-церка-хелена" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Милан Топаловић Топалко не жели да се ослони на новац који није зарадио, па иако је прошли пут подигао 100 евра накнаде током короне, сада не разматра ту опцију. Тако, иако се вакцинисао, неће подићи ни 3.000 динара.

- Ишао сам да се вакцинишем, али не због новца него јер сматрам да тако треба. Што се тиче ове помоћи од 60 евра, такође нећу узети, јер ми ништа не значи. Прошли пут сам подигао 100 евра, али сам их послао рођаку који мало зарађује. Није ме срамота, него волим да могу да радим и сам зарадим. Мени је заиста глупо да причам о томе - одговорио је Топалко.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-05-11/05112021064217.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="667" />

(Курир.рс/24.седам Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар