Лазић унајмио обезбјеђење због Веље Невоље

Фолкер Дарко Лазић наводно је ангажовао обезбјеђење од како је његово име почело да се повезује са именом Вељка Беливука, који се сумњичи за најтежа кривична дјела, пишу домаћи медији.

Магазин 27.04.2021 | 11:42
Лазић унајмио обезбјеђење због Веље Невоље

Даркове комшије из Брестача, откриле су да пјевач већ данима нигдје не иде без свог личног обезбјеђења, нити дозвољава својој вјереници и сину да се крећу без надзора.

– Откако је Дарково име почело да се доводи у везу с именом Веље Невоље, ствари у његовом окружењу су почеле да се мијењају. Испрва нико од мјештана није виђао ни Дарка ни Марину и малог Алексеја, али је он однедавно почео да се појављује у селу у друштву једног мушкарца – рекла је за домаће медије Даркова комшиница из Брестача и додаје да је Лазић осим личног обезбјеђења унајмио и момке који чувају његову породицу, преноси Ало.

– Један момак иде стално с њим и то је његово лични тјелохранитељ, док су двојица задужена да чувају његову кућу. Лазићи углавном вријеме проводе у кући и ријетко када неко од њих изађе у двориште. Чак и када се то деси, не напуштају двориште. Цијело село је сада у страху јер се прибојавају да се Дарко уплео с мафијом. Сада га људи, умјесто да га препознају по његовом таленту, повезују с опасним људима – каже комшиница и додаје да је цијело село у страху од тога шта би могло да се догоди.

– Ваљда ће се све ово завршити што прије, јер никоме није пријатно да живи у ишчекивању нити у страху – каже на крају Даркова комшиница из Брестача за Ало.

Подсјетимо, име Дарка Лазића доведено је у везу с Вељом Невољом након што је певач саслушан у полицији због аутомобила „мерцедес ЦЛК“ који је 2014. поклонио бившој супрузи Ани Севић.

Спекулисало се да је тај аутомобил касније продали човјеку који је наводно близак Беливуковом клану.

Лазић се недавно осврнуо на свој однос са људима блиским Вељи Невољи те је тако истакао да их поштује иако их не познаје.

– То су људи које никада нисам упознао нити знам те момке нити сам икакву сарадњу имао са њима. Непријатно ми је што ме провлаче по новинама. Имам велико поштовање према људима, иако их не знам. Али, ја сам умјетник, пјевач, нећу да ме провлаче по глупим контекстима – рекао је Лазић недавно у емисији „Амиџи шоу“.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар