Ковид пацијент из болнице побјегао, убрзо преминуо

Један старији ковид пацијент побјегао је из модуларне болнице у Штипу и недуго затим пронађен мртав у непосредној близини, објавили су данас локални медији.

Регион 24.04.2021 | 15:36
Ковид пацијент из болнице побјегао, убрзо преминуо

Како наводе, тај 75-годишњи пацијент побјегао је око поноћи из штипске модуларне ковид болнице и сат касније пронађен је мртав у једној од оближњих улица у близини средње медицинске школе.

Мртво тијело је пронашао пролазник и пријавио полицији, која је прво помислила да се ради о прегаженом пјешаку због видљивих трагова кочења у близини.

Касније је, према кабловској Телевизији 24, утврђено да се ради о побјеглом ковид пацијенту, који је био на кисеоничкој подршци.

Први резултати обдукције показују да на тијелу нема видљивих трагова насиља и да је вјероватно разлог за смрт плућна пнеумонија.

Директор Клиничке болнице у Штипу Ален Ђеорђијев потврдио је агенцији МИА да је тај пацијент побјегао, наводећи да је изашао на задњи улаз на који се доводе пацијенти.

“Главни улаз модуларне болнице је увијек закључан, али је пацијент успио да изађе кроз задњи улаз на који се доводе пацијенти”, рекао је Ђеорђијев и истакао да је формирана комисија која треба да истражи тај случај.

(Н1)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Исток

24.04.2021 13:40

Препао се веселник. Ови све болести подводе под ковид . Јос ако се накалеми ковид на неку теску болесцину ...... Бозе ме сацувај . Медицина никад није низе гране запосједала. Ни етике ни морала ни емпатије. Далеко им Бијела куца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

24.04.2021 15:45

Па ста це боље да умре на слободи него на пландемијским респираторима..

Name

Ре Исток

24.04.2021 15:59

Ти онда иди код варачаре кад се разболиш...

Name

Хахаха

24.04.2021 18:24

Не мозес се разбољети од оног у ста не вјерујес. А и боље су алтернативне методе вјеруј ми.