Kovid pacijent iz bolnice pobjegao, ubrzo preminuo

Jedan stariji kovid pacijent pobjegao je iz modularne bolnice u Štipu i nedugo zatim pronađen mrtav u neposrednoj blizini, objavili su danas lokalni mediji.

Region 24.04.2021 | 15:36
Kovid pacijent iz bolnice pobjegao, ubrzo preminuo

Kako navode, taj 75-godišnji pacijent pobjegao je oko ponoći iz štipske modularne kovid bolnice i sat kasnije pronađen je mrtav u jednoj od obližnjih ulica u blizini srednje medicinske škole.

Mrtvo tijelo je pronašao prolaznik i prijavio policiji, koja je prvo pomislila da se radi o pregaženom pješaku zbog vidljivih tragova kočenja u blizini.

Kasnije je, prema kablovskoj Televiziji 24, utvrđeno da se radi o pobjeglom kovid pacijentu, koji je bio na kiseoničkoj podršci.

Prvi rezultati obdukcije pokazuju da na tijelu nema vidljivih tragova nasilja i da je vjerovatno razlog za smrt plućna pneumonija.

Direktor Kliničke bolnice u Štipu Alen Đeorđijev potvrdio je agenciji MIA da je taj pacijent pobjegao, navodeći da je izašao na zadnji ulaz na koji se dovode pacijenti.

“Glavni ulaz modularne bolnice je uvijek zaključan, ali je pacijent uspio da izađe kroz zadnji ulaz na koji se dovode pacijenti”, rekao je Đeorđijev i istakao da je formirana komisija koja treba da istraži taj slučaj.

(N1)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Istok

24.04.2021 13:40

Prepao se veselnik. Ovi sve bolesti podvode pod kovid . Jos ako se nakalemi kovid na neku tesku bolescinu ...... Boze me sacuvaj . Medicina nikad nije nize grane zaposjedala. Ni etike ni morala ni empatije. Daleko im Bijela kuca.

ODGOVORITE
Name

Hm

24.04.2021 15:45

Pa sta ce bolje da umre na slobodi nego na plandemijskim respiratorima..

Name

Re Istok

24.04.2021 15:59

Ti onda idi kod varačare kad se razboliš...

Name

Hahaha

24.04.2021 18:24

Ne mozes se razboljeti od onog u sta ne vjerujes. A i bolje su alternativne metode vjeruj mi.