Потврђено: "Егзит" у јулу, посебни услови за улазак

Један од највећих музичких фестивала у Европи и свијету - "Егзит" биће одржан, како је планирано, од 8. до 11. јула на новосадској Петроварадинској тврђави, саопштили су организатори.

Србија 20.04.2021 | 21:51
Потврђено: "Егзит" у јулу, посебни услови за улазак

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изјавио је да ће одржавање "Егзита" бити симбол побједе Србије над пандемијом вируса корона и да је овај фестивал од огромног значаја за туризам и промоцију земље.

Организатори "Егзита" наводе да је Вучевић објаснио да ће улаз на фестивал бити омогућен свима који су вакцинисани и онима који су пребољели ковид 19.

– Свим осталим посјетиоцима из земље и свијета биће омогућен брзи антигенски тест по веома повољним ценама, у посебно организованој зони у непосредној близини фестивалских капија – рекао је Вучевић.

Сви детаљи у вези са уласком на фестивал биће на вријеме објављени на званичном сајту "Егзита", у складу са будућим актуелним мјерама које ће прописати Влада Србије.

Душан Ковачевић, оснивач и директор "Егзита", рекао је да су сви у тиму изузетно узбуђени због могућности да са публиком из цијелог свијета на омиљеној Тврђави славе двије деценије фестивала.

– Заправо, том вијешћу славимо живот. Узевши у обзир све тешкоће којима смо били изложени претходних годину дана, већ сада осјећамо да ће велики прасак позитивне енергије отворити потпуно нове димензије фестивалског искуства и обиљежити овогодишњи "Егзит" као један од најпосебнијих – навео је Ковачевић.

Према његовим ријечима, организатор "Егзита" учиниће све да посјетиоци фестивала буду вакцинисани у Србији.

– Ми ћемо свим нашим посјетиоцима који то желе омогућити да се пријаве за вакцинацију у Србији, а више информација о томе објавићемо ускоро – рекао је Ковачевић, наводи се у саопштењу "Егзит" тима.

Учешће на јубиларном "Егзиту" потврдиле су и неке од водећих свјетских музичких звијезда, као што су Давид Гета /Давид Гуетта/, ди-џеј Снејк /Снаке/, Тајга /Тyга/, Пол Калкбренер /Паул Калкбреннер/, Нина Кравиц /Нина Кравиз/, Борис Брејха /Борис Брејцха/, Шек Вес /Схецк Wес/, Соломун /Соломун/, Пол ван Дајк /Паул ван Дyк/, Сепултура /Сепултура/, Метрономи /Метрономy/ и многи други.
 
(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Да да

21.04.2021 02:26

Народу само хлеба и игара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноле

21.04.2021 04:58

Људи само пустају музику,и они су као неке звијезде.Е сваста...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.04.2021 07:04

Несрећници.

Name

Мирко

21.04.2021 07:38

Само онима који су вакцинисани и који су преболовали ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хехе

21.04.2021 08:51

У свијету нису ни чули за тај вашар ...познат само локалним фолкерима...

ОДГОВОРИТЕ