Potvrđeno: "Egzit" u julu, posebni uslovi za ulazak

Jedan od najvećih muzičkih festivala u Evropi i svijetu - "Egzit" biće održan, kako je planirano, od 8. do 11. jula na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi, saopštili su organizatori.

Srbija 20.04.2021 | 21:51
Potvrđeno: "Egzit" u julu, posebni uslovi za ulazak

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da će održavanje "Egzita" biti simbol pobjede Srbije nad pandemijom virusa korona i da je ovaj festival od ogromnog značaja za turizam i promociju zemlje.

Organizatori "Egzita" navode da je Vučević objasnio da će ulaz na festival biti omogućen svima koji su vakcinisani i onima koji su preboljeli kovid 19.

– Svim ostalim posjetiocima iz zemlje i svijeta biće omogućen brzi antigenski test po veoma povoljnim cenama, u posebno organizovanoj zoni u neposrednoj blizini festivalskih kapija – rekao je Vučević.

Svi detalji u vezi sa ulaskom na festival biće na vrijeme objavljeni na zvaničnom sajtu "Egzita", u skladu sa budućim aktuelnim mjerama koje će propisati Vlada Srbije.

Dušan Kovačević, osnivač i direktor "Egzita", rekao je da su svi u timu izuzetno uzbuđeni zbog mogućnosti da sa publikom iz cijelog svijeta na omiljenoj Tvrđavi slave dvije decenije festivala.

– Zapravo, tom viješću slavimo život. Uzevši u obzir sve teškoće kojima smo bili izloženi prethodnih godinu dana, već sada osjećamo da će veliki prasak pozitivne energije otvoriti potpuno nove dimenzije festivalskog iskustva i obilježiti ovogodišnji "Egzit" kao jedan od najposebnijih – naveo je Kovačević.

Prema njegovim riječima, organizator "Egzita" učiniće sve da posjetioci festivala budu vakcinisani u Srbiji.

– Mi ćemo svim našim posjetiocima koji to žele omogućiti da se prijave za vakcinaciju u Srbiji, a više informacija o tome objavićemo uskoro – rekao je Kovačević, navodi se u saopštenju "Egzit" tima.

Učešće na jubilarnom "Egzitu" potvrdile su i neke od vodećih svjetskih muzičkih zvijezda, kao što su David Geta /David Guetta/, di-džej Snejk /Snake/, Tajga /Tyga/, Pol Kalkbrener /Paul Kalkbrenner/, Nina Kravic /Nina Kraviz/, Boris Brejha /Boris Brejcha/, Šek Ves /Sheck Wes/, Solomun /Solomun/, Pol van Dajk /Paul van Dyk/, Sepultura /Sepultura/, Metronomi /Metronomy/ i mnogi drugi.
 
(Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Da da

21.04.2021 02:26

Narodu samo hleba i igara

ODGOVORITE
Name

Nole

21.04.2021 04:58

Ljudi samo pustaju muziku,i oni su kao neke zvijezde.E svasta...

ODGOVORITE
Name

Re

21.04.2021 07:04

Nesrećnici.

Name

Mirko

21.04.2021 07:38

Samo onima koji su vakcinisani i koji su prebolovali ?

ODGOVORITE
Name

Hehe

21.04.2021 08:51

U svijetu nisu ni čuli za taj vašar ...poznat samo lokalnim folkerima...

ODGOVORITE