Нада Топчагић тврди да Мирослав није Девинов отац!

Мирјана Антоновић, бивша љубавница певача Мирослава Илића годинама покушава да је он отац њеног сина Девина.

Забава 18.04.2021 | 14:07
Нада Топчагић тврди да Мирослав није Девинов отац!

Она је пре неколико дана била и на суду због доказивања очинства, док се Мирослав није појавио на том рочишту. Тим поводом огласила се певачица Нада Топчагић која је убеђена да Мирослав никад неће признати Девина. 

Нада је истакла да сматра да није могуће да Мирослав има ванбрачно дете, те је открила да би и она у таквој ситуацији поступила идентично као њен колега. 

– Ма, ја знам Мирослава. Он је у целој овој халабуци као прасе у њиви кога сви јуре да ухвате како би нешто признао. Нас двоје смо ту исти, и добри на хлеб да нас мажеш и нека врста будала. Е, па сад нећу да признам па да ми живот зависи од тога, нема шансе. Нећу макар цео свет да се окрене наглавачке. Плус, сматрам да он није његов син. Ми смо у то време пуно радили заједно и сигурно бих нешто чула, а нисам. Мислим да они нису ни били заједно, тако да мислим да он ни није његов син – истиче Нада и додаје да јој у целој причи није јасна Мирјана Антоновић.

(Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић)

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Тасха

18.04.2021 12:17

А она им је свијећу држала па зна , нек ћути , зато неће да се тестира да се види јели је или није.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мед.радник

19.04.2021 19:30

А ко ју је тјерао да спава са ожењеним човјеком? Има и на то право али нема право да послије толико година некоме уништава породицу . Гдје је била досад?

ОДГОВОРИТЕ