Nada Topčagić tvrdi da Miroslav nije Devinov otac!

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića godinama pokušava da je on otac njenog sina Devina.

Zabava 18.04.2021 | 14:07
Nada Topčagić tvrdi da Miroslav nije Devinov otac!

Ona je pre nekoliko dana bila i na sudu zbog dokazivanja očinstva, dok se Miroslav nije pojavio na tom ročištu. Tim povodom oglasila se pevačica Nada Topčagić koja je ubeđena da Miroslav nikad neće priznati Devina. 

Nada je istakla da smatra da nije moguće da Miroslav ima vanbračno dete, te je otkrila da bi i ona u takvoj situaciji postupila identično kao njen kolega. 

– Ma, ja znam Miroslava. On je u celoj ovoj halabuci kao prase u njivi koga svi jure da uhvate kako bi nešto priznao. Nas dvoje smo tu isti, i dobri na hleb da nas mažeš i neka vrsta budala. E, pa sad neću da priznam pa da mi život zavisi od toga, nema šanse. Neću makar ceo svet da se okrene naglavačke. Plus, smatram da on nije njegov sin. Mi smo u to vreme puno radili zajedno i sigurno bih nešto čula, a nisam. Mislim da oni nisu ni bili zajedno, tako da mislim da on ni nije njegov sin – ističe Nada i dodaje da joj u celoj priči nije jasna Mirjana Antonović.

(Kurir.rs Foto: Damir Dervišagić)

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Tasha

18.04.2021 12:17

A ona im je svijeću držala pa zna , nek ćuti , zato neće da se testira da se vidi jeli je ili nije.

ODGOVORITE
Name

Med.radnik

19.04.2021 19:30

A ko ju je tjerao da spava sa oženjenim čovjekom? Ima i na to pravo ali nema pravo da poslije toliko godina nekome uništava porodicu . Gdje je bila dosad?

ODGOVORITE