Гоца Тржан отпутовала у Праг због вантелесне оплодње!

Гоца Тржан отпутовала је у Праг на вантелесну оплодњу! Певачица и њен супруг Раша Новаковић по четврти пут ће на овај начин покушати да постану родитељи.

Магазин 16.04.2021 | 18:21
Гоца Тржан отпутовала у Праг због вантелесне оплодње!

После три неуспешна поступка у Србији, Гоца се запутила у главни град Чешке.

 

- Гоца и Раша већ шест година воде мукотрпну борбу за потомство. Она је прошле јесени трећи пут покушала да затрудни вештачком оплодњом, али није успело... Због тога су решили да помоћ потраже ван граница Србије. Чули су да у Прагу имају одличне клинике, а пријатељи су им препоручили једног врховног стручњака из ове области - прича извор.

Певачица, која из брака са Иваном Маринковићем има ћерку Лену, не одустаје од жеље да и Раши подари бебу.

- Упркос ранијим неуспешним покушајима, Гоца је оптимиста. Никад није дозволила да је борба сломи и да дигне руку од детета. С обзиром на то да клиника у Прагу има велики проценат зачећа и код жена старијих од 40 година, верује да ће овога пута затруднети - прича саговорник.

Гоца Тржан каже да је процес вантелесне оплодње веома тежак, али да је њена жеља за потомством јача од свих мука.

 

- Месецима пре одласка на вантелесну оплодњу идете на анализе, где вам сваких неколико дана ваде крв, а потом то носите код лекара, па све тако укруг. Многи мисле да је процес лак, али није, посебно кад отекнем, када ми хормони дивљају... Увек сам била психички јака, али ми је било веома тешко сваки пут када се нешто није "закачило" - објашњава певачица и додаје да у свему има велику подршку супруга.

- Подршка мушкарца је битна у оваквим тренуцима, а Раша је увек уз мене. Заједно доносим одлуке и управо из тог разлога је наш брак складан. Свим паровима који имају овај проблем поручила бих да се што више смеју и воде љубав, да уживају једно у другом. На крају, ако не иде никако, треба да усвоје дете.

(Курир.рс/ блиц Фото: принтсцреен)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Гоцо

16.04.2021 20:46

Нека је са срецом.Да ти се оствари твоја зеља.

ОДГОВОРИТЕ