Goca Tržan otputovala u Prag zbog vantelesne oplodnje!

Goca Tržan otputovala je u Prag na vantelesnu oplodnju! Pevačica i njen suprug Raša Novaković po četvrti put će na ovaj način pokušati da postanu roditelji.

Magazin 16.04.2021 | 18:21
Goca Tržan otputovala u Prag zbog vantelesne oplodnje!

Posle tri neuspešna postupka u Srbiji, Goca se zaputila u glavni grad Češke.

 

- Goca i Raša već šest godina vode mukotrpnu borbu za potomstvo. Ona je prošle jeseni treći put pokušala da zatrudni veštačkom oplodnjom, ali nije uspelo... Zbog toga su rešili da pomoć potraže van granica Srbije. Čuli su da u Pragu imaju odlične klinike, a prijatelji su im preporučili jednog vrhovnog stručnjaka iz ove oblasti - priča izvor.

Pevačica, koja iz braka sa Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu, ne odustaje od želje da i Raši podari bebu.

- Uprkos ranijim neuspešnim pokušajima, Goca je optimista. Nikad nije dozvolila da je borba slomi i da digne ruku od deteta. S obzirom na to da klinika u Pragu ima veliki procenat začeća i kod žena starijih od 40 godina, veruje da će ovoga puta zatrudneti - priča sagovornik.

Goca Tržan kaže da je proces vantelesne oplodnje veoma težak, ali da je njena želja za potomstvom jača od svih muka.

 

- Mesecima pre odlaska na vantelesnu oplodnju idete na analize, gde vam svakih nekoliko dana vade krv, a potom to nosite kod lekara, pa sve tako ukrug. Mnogi misle da je proces lak, ali nije, posebno kad oteknem, kada mi hormoni divljaju... Uvek sam bila psihički jaka, ali mi je bilo veoma teško svaki put kada se nešto nije "zakačilo" - objašnjava pevačica i dodaje da u svemu ima veliku podršku supruga.

- Podrška muškarca je bitna u ovakvim trenucima, a Raša je uvek uz mene. Zajedno donosim odluke i upravo iz tog razloga je naš brak skladan. Svim parovima koji imaju ovaj problem poručila bih da se što više smeju i vode ljubav, da uživaju jedno u drugom. Na kraju, ako ne ide nikako, treba da usvoje dete.

(Kurir.rs/ blic Foto: printscreen)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Goco

16.04.2021 20:46

Neka je sa srecom.Da ti se ostvari tvoja zelja.

ODGOVORITE