Америчка Влада зауставила рад фабрике за вакцине

Влада САД заустасвила је рад фабрике у Балтимору, у којој је уништено 15 милиона доза вакцине "Џонсон и Џонсон", због мешања компоменти у производном погону у којем се праве и вакцине АстраЗенеке, пренео је Ројтерс позивајући се на Њујорк тајмс.

Свијет 04.04.2021 | 10:38
Америчка Влада зауставила рад фабрике за вакцине

Компанија "Џонсон и Џонсон" навела је у саопштењу да преузима "пуну одговорност за мешање компоненти за вакцине у Емерџент Бајосолушнс Бејвју фабрици".

Не зна се ко ће преузети управљање фабриком, а америчка фармацеутска компанија није одговорила на Ројтерсов захтев за коментар.

Њујорк пост је известио да је АстраЗенека у саопштењу навела да ће радити са администрацијом председника САД Џоа Бајдена да пронађе алтернативно место за производњу оксфордске вакцине.

Потез америчког министарства здравља ће омогућити Емерџент Бајосолушнс фабрици да прави искључиво вакцину "Џонсон и Џонсон", како би се избегло ново потенцијално мешање компоменти.

(Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Дадо

04.04.2021 09:06

Одлучио сам да нигдје не путујем гдје треба ова вакцина. Каква је ово смијурија молим те лијепо. Ма ста помијешали? Ко ста пакује? Ста примамо? Ста је то?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

04.04.2021 10:16

Срамота је шта радите са народом како год сабереш радисе о уништењу човечанства

Name

МЕНАГЕР

04.04.2021 09:08

Јел неки радник носио у канти једну компоненту па пролазеци крај казана са другом компонентом запео за несто посрно и из његове канте садрзај се пресуо у казан Све и да је тако треба реци струцњацима да постоје канте са поклопцом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

04.04.2021 10:49

Сатанистицка посла.....само овце вјерују фармакомафији....имунитет крда се тако и зове јер морас бити говедо или овца да вјерујес у исти....док је оваца бице и вуне за сисање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Катастрофа

04.04.2021 12:53

Зар они сто су сковали ову велику корона завјеру немају моц да сакрију овако мали пропуст и греску? Просто ми је невјероватно да су успјели да поткупе милионе људи да уцествују у завјери, и да то успјесно крију вец годину дана, а процурила им информација о гресци у једној малој фабрици. Цудна нека завјера...

ОДГОВОРИТЕ