Признање кривице за недозвољен промет дроге

- Држављанин Хрватске из Имотског Лука Мишевић, у присуству адвоката у Тужилаштву БиХ је, након подизања и потврђивања оптужнице, у потпуности признао кривицу за недозвољен промет 109 килограма марихуане- сканк.

Босна и Херцеговина 25.03.2021 | 10:34
Признање кривице за недозвољен промет дроге

У складу са споразумом о признању кривице, за оптуженог је предложена затворска казна од четири године и новчана од 10.000 КМ, саопштено је из Тужилаштва БиХ.

Од оптуженог ће бити одузета средства и опрема кориштена за извршење кривичног дјела, укључујући и теретно моторно возило, мобилне телефоне и техничка средства, новац који је код њега пронађен, а пронађена дрога марихуана-сканк, биће уништена у законској процедури.

Споразумним признањем кривице, оптужени који се налази у притвору, одриче се права на суђење и права на жалбу на пресуду коју му на основу споразума изрекне Суд БиХ.

Мишевић је откривен и ухапшен на граничном прелазу Градишка, када је управљајући теретним моторним возилом, из БиХ у Хрватску покушао да прокријумчари 109 килограма опојне дроге марихуана-скунк, у чему су га спријечили припадници Граничне полиције БиХ.

Споразум је прослијеђен Суду БиХ. 

(Срна) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Т38169830

25.03.2021 09:54

Све је то већ завршило на улицама, исто као и оних 700кг што је требало бити спаљено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

25.03.2021 10:34

Значи да постоји и ДОЗВОЉЕН промет дроге, ако већ има НЕДОЗВОЉЕН?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како смију

25.03.2021 19:42

...ухапсили Хрвата, брата хришћанина и оптуже га за нешто што иначе раде Албанци И др муслимани... Овај суд је анти хришћански! Додик да се заузме за Хрвата јер су нам савезници против муслимана Бошњака! Подвала муслимана Бошњака, гарантовано!

ОДГОВОРИТЕ