Рада подржала дисквалификовану Вању!

Рада Манојловић јавно је пружила подршку Вањи Кнежевић, учесници "Звезда Гранда" која је дисквалификована из такмичења.

Забава 21.03.2021 | 15:53
Рада подржала дисквалификовану Вању!

Дисквалификација Вање Кнежевић из популарног певачког такмичења подигла је велику прашину, те се о томе већ данима полемише на друштвеним мрежама. Сада се певачици обратила и Рада Манојловић, која је оставила коментар испод последње Вањине објаве на Инстаграму.

"Драга Вања, ево сада сам те први пут послушала и морам да ти кажем да си ме додирнула емотивно. Отпевала си предивно и прелепа си. За мој појам, и глас и стас, чиста десетка. Срећно даље у животу и пуно успеха, ради то што волиш и веруј у себе. Већ са 18 година си показала да си велики борац, а ако ти је нешто суђено и ако је нешто твоја нафака, што се каже (а то само онај одозго зна, шта је за сваког од нас), то ти нико не може одузети", написала је Рада.

"Радо, много сам срећна и захвална што сам баш од такве особе и човека као што сте Ви, добила овакве комплименте! Видим да ме на неки начин разумете, од Вас могу да научим како се носити са свим биткама које живот носи, драго ми је да Вам се допала моја изведба! То ми много значи. Све се у животу дешава с разлогом, верујем да је тако. Пуно Вас поздрављам и желим сву срећу у животу!", написала је Вања Кнежевић.

Подсетимо, Вања је многе одушевила својим наступом у претпоследњој емитованој емисији међутим није се свима допао њен перформанс, због чега је наишла на оштре коментаре појединих чланова жирија.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

 

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Рада

21.03.2021 17:40

Велики цовек и еxтра певацица.Свака јој цаст.

ОДГОВОРИТЕ