Опозива се не плаши, тврди да има 80% подршку грађана

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић истиче да се не плаши евентуалног опозива јер ужива велику подршку Бањалучана. Истиче да је за три мјесеца мандата покренуо процесе које неки нису за више од двије деценије власти. Тврди да у Бањалуци има подршку преко 80% грађана.

Република Српска 19.03.2021 | 17:20
Опозива се не плаши, тврди да има 80% подршку грађана

-Мој опозив би био историјски најглупљи потез на који би се неко могао одлучити, рекао је градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић.

Ја бих тада био најсрећнији, додао је он, истичући да у Бањалуци тренутно има подршку од преко 80 % грађана.

„Ја их позивам да то ураде", казао је Станивуковић и додао да од тог опозива нема ништа, јер људи желе промјене.

"Просто за три  мјесеца смо покренули процесе које неки нису скоро више од двије деценије и ја сам на то поносан. Знам да они о том потезу нормално размишљају, али су свјесни да не могу", казао је Станивуковић.

Додаје да су они (СНСД) ангажовали лажне профиле, агенције, ангажовали су, како наводи, своје породице и чланове да коментаришу на друштвеним мрежама.

"Само уђите на вијест испод неког портала и видјећете 11 лажних профила који коментаришу и то је тако. Међутим нек се труде, Боже мој, не иде им и шта сад?", казао је Станивуковић.

Одговарајући на питање новинара зашто су у буџету града смањена издвајања за борачке категорије, Станивуковић одговара да ствари увијек треба назвати правим именом.

- Ништа није смањено, буџет за борачке организације је на оном нивоу какав је био и прошле године када гледамо по извршењу, наводи први човјек Бањалуке и додаје да ове године као и прошле, због пандемије вируса корона, неће бити већих слава, парастоса и манифестација која су изискивала одређена средства.

Тај вишак средстава ми смо пребацили у идејно рјешење и пројектну документацију за централно спомен обиљежје које је једнако важно борачко питање, каже Станивуковић.

„Када већ то питате. Треба да знате једну чињеницу – да је буџет за борачко – инвалидску заштиту од 2018 – 2020. значи у двије године мандата претходне администрације смањен за 40% или скоро па један милион. То овај градоначелник није учинио, ни ова администрација. То је једина истина", каже Станивуковић.

На конференцији за новинаре градоначелник Бањалуке је говорио и о ванстраначком покрету за којег је рекао да је то идеја о праведном друштву и систему једнаком за све која је изнад било које странке и у коју се могу прикључити сви, били припадници политичке партије или не.

То је једна идеја за бољу Српску за којом имамо насушну потребу, рекао је Станивуковић уз поруку да је то концепт који за циљ нема никакво нарушавање политичких странака.

БН ТВ

Коментари / 125

Оставите коментар
Name

Е да и овог

19.03.2021 16:34

Миљеника доведемо у реалност. Дакле, ако је паметан децко има сансе, али ако је глуп дзабе му милион цигана. Ја видим да је упоран. Али, надам се и паметан. На крају крајева његов избор. Једноствано неке законитости логике многе политцаре стављају као проблем. Станивуковиц и Додик су за сад нису од таквих, мада Додик има ствари по којима је и омрзао, али ипак. Некад је био и Мициц један од таквих, али добро је се и сналазио у земљи канибала и неразумног света, у Семберији. На крају крајева који има свијет и савјест тај и мозе опстати. Наивност није дио тог. Данас се те девијације могу ресавати методима прототипа и софтверски и мозе их правити свако. Наравно није једноствано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

19.03.2021 19:00

Пада СНСД следеце године.

Name

Лаушанин

19.03.2021 19:02

Све ја ово разумијем. Ал', узалуд, волим СНСД, Додика( нису безгрешни, а ко је?) и људе који размишљају попут мене. Много нас је више!

Name

Нострадамус

19.03.2021 19:08

Драско је млад и интелегентан дјецко само ако буде био упоран,а цини ми се да бас упоран.Ако га градјани подрзе мислим да смо на добром путу.Народе подрзимо овог дјецка јер само нам тако мозе бити боље и највазније је да се врати слобода коју смо изгубили прије 15 година када је Снсд поцео да се понаса горе него било који окупатор.

Name

реално

19.03.2021 19:16

Милокрад мозе да Станивуковицу пљуне под прозор. Осим тога овом првом пријете многе пандорине кутије за криминал!

Name

Ауу

19.03.2021 19:55

На чему си?!Не питам колко кошта!

Name

ВРС-РВИ

19.03.2021 20:15

Драшко је неко што Република Српска до сад није имала!!! Ову снагу, храброст, енергију, и све што овај младић посједује, то нема у региону сигуран сам!!! Ни један досадашњи градоначелник БЛ који је био, нема оволику подршку народа!!! Они да смију опозив, они би то давно урадили, али свјесни су да би сада изгубили и скупштинску већину и то убједљиво!!! Лично би волио да му изгласају опозив, али знају да би то секти био већ сад завршни ударац и знак за 2022 да су готови!!! Драшко , Јелена , Вукан, Шешић... и све младе снаге морају бити ЈЕДИНСТВЕНИ (сви за једнога , један за све) само тако могу да се боре против овога зла које влада 20 год!!! А нормално неодрећи се ни Станића, Крунића и сви часни старији политичара који могу још добри савјета дати овим младим људима!!!

Name

Ре: Е да и овог

19.03.2021 23:27

Знас ли ста си рекао? Мозес ли сам себе разумјети?

Name

Драган

19.03.2021 16:36

Нек тај новинар пита колико је одвојено за борце и породице погинулих и инвалиде у приједору ,нек само упита

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

19.03.2021 17:46

Само напред Драско! Сваки дан нас је све висе и висе. Лопови се испрепадали.

Name

Кумашин

19.03.2021 17:47

Најбоље би било да га опозову па да му на црту изађе Додик за градоначелника. Било би 90 : 10 % за Драшка

Name

Бањалучанин

19.03.2021 18:59

Не знам какве везе има Градоначелник Бање Луке са Приједором?

Name

лола

19.03.2021 18:59

Све нас је ВИШЕ,ВИШЕ,ВИШЕ И ВИШЕ.....ПУКЛИ СУ за 2 год неће их бити нигдје а богами ни нас неће бити нигдје јер су све опували ови владајући паразити .

Name

Вања

19.03.2021 16:36

Драско само напријед, вецина народа те подрзава. Доста је ове бахате, криминалне, пљацкаске, лазљиве власти на целу са Милокрадом и његовим сљедбеницима из црвене секте и привјесцима из трабант странака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

19.03.2021 17:15

Нисам излазио на изборе али ми је драго што је Драшко побједио. Међутим, ако дође до опозива, сигурно ћу изаћи и гласати против опозива.

Name

Ре

19.03.2021 17:44

Ниста ниси урадио за 3 мјесеца,осим сто се бавис глупостима,колико дјеца тросе пластелина у вртицу. Обицни популизам,оцекивали смо висе од тебе. Нисам сигуран да имас подрску као прије избора,среца је па Игор Радојициц није био наметљив,није се гурао у медије...

Name

Ненад Зивков

19.03.2021 18:46

Ова власт има много промашаја, много је ту свега од корупције... до непотизма. То су ствари које су исте на локалим (било ко да је на власти) и републицком нивоу, систем је никакав, токсицна и тешко ће то бити промијењено Господо ви који сте опчињени младим Драшком, само да Вам јавим млади господин је рођен у златној колијевци, живи у дворцу...теско он може разумјети народ.... Све ми је ово превише фејк

Name

Ре. Вања

19.03.2021 18:52

Ко си ти да мене члана СНСД - а, називас сектасом... Члан сам од 2002 зато што је то моје право... Као и што сам био члан ВРС и један дио тијела уградио у стварање Српске, да се разумијемо опет би. Засто си ти поштена, а ја лопов и криминалац, пошто си генеризовала све.

Name

Ре од борца

19.03.2021 19:02

Тиси изгледа инвалид у главу кад си члан секте и подржава да нас дезертера подкрада а нама борцима ћорак.

Name

Горан

19.03.2021 19:10

Вања је само од оних ограничених на које се не можеш ни љутити.Убили би све који не мисле као они.Можеш мислити како им је живјети с таквим мозговима.

Name

Ре

19.03.2021 19:11

Немој излазити на изборе ??? неће бити опозива

Name

Ре ре вања

19.03.2021 19:25

И треба те звати секташом јер припадаш партији која функционише по свим мерилима као секта а најважнија је да не смијеш напустити партију- секту а поготово да је напустиш и да правиш своју партију. Тада стижу уцјене и претње, возање у гепеку (питај И.Р. из БЛ) а не ријетко се та прича заврши траģично.

Name

Ненад

19.03.2021 19:28

@Ре Вања.Па ста ако си борац има бораца који подрзавају и друге странке.То сто си ти у Снсд-еа сада требас да пљујес по другима јер имас заститу од водје и странке.А ви у Снсд-еу нападате сваког ко казе своје мисљење и ја сам то осјетио и то од цовјека који није провео ни дана у рату.А сви који су били у рату немају право да пљују по онима који нису били у рату.

Name

Ре ре

19.03.2021 19:49

Сектаси један. Хоцес тоалет папир и пастету?

Name

@ре Вања

19.03.2021 19:57

Апсолутно имате право да будете цлан било које партије, странке, или секте. Али ако сте одабрали да будете дио неке заједнице (у овом слуцају СНСДа), треба да будете спремни и да сносите дио одговорности за њено дјеловање. Васа странка је 20 година на власти, и за то вријеме деградирала је насе друство до непрепознатљивости. За то сте и ви одговорни, јер сте добровољно одабрали да будете цлан, и то даје право другима да вас критикују. Хвала вам сто сте се борили за Српску, али то вас не оправдава за сауцесниство у њеном каснијем разарању.

Name

ВРС-РВИ реп Живков

19.03.2021 20:38

Шта Драшко има са вилом и родитељским имањем??? Одговори молим те!!! Колико је пута рекао у НСРС секташкој власти да чешљају пословање његовога оца, и ако је нелегално стечена хапсите га... иии шта би??? Пусти ту причу , ви немате ни један аргумент за Драшка , за момка који је понос свакога поштенога Србина, ја сам један од ти који је крварио за РС , НЕ по НС-БГД и БЛ, већ на првој црти!!! Што непиташ овога на власти што је дао сину три милиона неповратног кредита, од чега купи вилу у БГД !!! Ако питаш за његовога оца вилу, која постоји у БЛ дужи низ година, породица која је имућна одавнина , богаство се преносило са кољена на кољено... а непитати за вилу у БГД је некоректно и лицемјерно!!! И да је Драшков отац то стекао “криминалом” , ШТА ОН ИМА СА ТИМ??? Он има 27 година нема ораха у џепу, нико му неможе наћи НИШТА!!!

Name

Ре Вања

20.03.2021 12:08

Хвала свима на пљување нисам ниста друго ни очекивао од Вас. Ко је инвалид у шта и ко се понаша сектаски то се види у коментарима. Моја је ствар гдје цу да будем и кога да подржавам. Мени ни једна власт није неопходна...ал нико ми не може забранити право на мишљење. Вања лијепо си ово сроцила, ал распитај се мало како функционишу друге странке.Углавном је то врло сличан начин. Зао ми је сто сте толико слијепи и затрован мржњом... Нема Вам помоци

Name

Ненад Зивков

20.03.2021 20:45

Пошто си опчињен младим Драшком, буди и даље опчињен, он ће ти бити захвалан удобно усускан у свом дворцу.... Како сте ви наивни. НИКО слични Додику од младог Драска...погледајте снимке од прије 20 година. Проблем је што за 10 година ће опет доци нови Миле и Драшко.... А ВИ господо опет клиците новом лидеру..... Ко разумије схватице Лијеп и угодан живот

Name

Боравак

19.03.2021 16:37

Да ми је знати да це доци до опозива градонацелника сада би промјенула адресу боравка....пријавила се у БЛ....да га ПОДРЖИМ. САМО НАПРИЈЕД! ЗИВ И ЗДРАВ БИО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако

19.03.2021 22:08

Буде, бице то из крупних разлога тако да цес И ти бити за опозив.

Name

Миле ронхил

19.03.2021 16:39

Изгледа да моја каризма више не пали цак ни код обицних маса..

ОДГОВОРИТЕ
Name

оо7

19.03.2021 16:44

Уз дужно поштовање,ипак треба да се држиш свог посла,а не да гањаш вештице.Нико ти не ваља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре 007

19.03.2021 20:54

Па он се и дрзи свог посла. Показује народу како га сектаси пљацкају три деценије.

Name

Биљана Плавсиц

19.03.2021 16:46

Борац нема ста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

профy54

20.03.2021 03:02

Биљана зар ти ниси у болници?

Name

Добој

19.03.2021 16:46

Појасните за покрет, како и ста, поздрав из Добоја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борик

19.03.2021 16:48

Који црни опозив? Да се понови избор градонацелника БЛ Драско би добио 90% гласова! Знају у СНСД-у врло добро каква је ситуација у БЛ! Имају послусни ботови, али и они се између себе изједоше! Остало им је 18 мјесеци до краха и краја властодрзања на пљацки народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.03.2021 17:46

Ха ха,цуј 90 %.. Па пријатељу,ја мислим да он уопсте не би ни близу био прослог резултата.

Name

Ре ре

20.03.2021 10:10

Па дај те опозив ако сте јаки толико и невјерујете!!!! А знате онда ста вас цека!!! Распустање скупстинске вецине!!!

Name

Драско је фаца

19.03.2021 16:51

За ове лесинаре си ноцна мора и могу само да те мрзе они сто те неволе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ттт

19.03.2021 16:55

Зивијо ти нама сто година само напријед Драско цијела Република Српска у тебе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво за трт

20.03.2021 06:28

Јаране зајебаосисе даје цела р с уз драска .Ја нисам и много моји који подрзавају СНСД . Ја мислим дсје нас пуно висе .

Name

Миту ту

19.03.2021 16:55

Јесте тешко провјерити, анкету спроведе независна агенција и то се провјери са грешком од 0,5%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

само

19.03.2021 16:59

цес поломити зубе са тим покретом или новом странком. Ти и Тривицка и Вукан сте толико оболили за власт да је немогуце ви сте вец подјелили ко це бити председник ,ко у Председниству а ко премијер. Само це те разводнити бирацко тјело и побједице кандидати снсд. А о твојој подрсци сине ти си апсулутно оболио, имас среце сто је ова несретна епидемија летио би ти као стука. Самои да знас колико те у Српској воле нен могу да те гледају оцима а бањалуцани који су насјели на твоје лазна обецања це те ускоро лопатати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само2

19.03.2021 17:19

Само сањај. Одзвонило вам је

Name

СЦ

19.03.2021 17:37

Који си ти болесник

Name

Б. Лучанин

19.03.2021 17:41

Ре Само. Не лупај ботино. Не знаш ти Б. Лучане којима сте се згадили за сва времена. Опљачкали сте све што се могло, отерали сте младост из овог града и постали газде на мукама овог народа. Историја ће вас памтити само по злу...

Name

Ре

19.03.2021 17:43

Јел то плацени бот? Са лазним профилом.

Name

Драган

19.03.2021 17:54

Ево га бот, одакле писес из Цајевца или Еуро херца, сендвицару мали

Name

Источна РС

19.03.2021 18:02

Видиш боту, ти добијаш кеш за блаћење овог момка а ја га браним срцем. Још мало и оде Милокраф као му колега Мило ЦГ, тик так, расте нервоза.

Name

Фројд

19.03.2021 18:56

Јадан си друзе боту црвени милин бурлице иди нек ти дају сендвич и покриј се по ушима сељо ниси ти видио бањалуцанина камо са говорис у име нас ко кога воли или неволи је рецено у новембру

Name

Зока

19.03.2021 19:16

Што вам смета свако ко не подноси Драшка?Јел' ми то не смијемо писати своје мишљење,а не видим да је човјек иког од вас вријеђао,као што то ви радите.Јесу ли такви сљедбеници и обожаваоци Драшка??Далеко вам кућа.Ништа друго не пишете већ само вријеђате народ који њега не воли.Има нас пуно,и никаква ваша увреда нас неће натјерати да другачије мислимо.Напротив,што нас више вријеђате све смо више против њега,и сваким даном све бројнији.Какав примитивизам.

Name

Само, само

19.03.2021 19:23

То су васе пусте зеље и пропала наде! Станивуковиц све висе расте у оцима народа, дк СНСД, пада ли. пада и то висе нико не заустави. До опстих избора Драско це имати подрску народа 113%,питај Зору Видовиц, ако мени не вјерујес.

Name

Нострадамус

19.03.2021 19:53

@само.Велика подрска Станивуковицу.

Name

Будућност

19.03.2021 17:05

Само нека си забијају ауто голове. Све и један потез против градоначелника Бањалуке који повлачи СНСД је потез ка коначном суициду. Сретно до октобра 2022.год. када је комеморација.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.03.2021 20:02

Једини спас за опстанак СНСДа је покајање враћање украденог и наравно Џеј

Name

3509

19.03.2021 17:07

Луди из СНСД-а су показали да незнају сврсиходно користити ни друштвене мреже за своју корист. То ће им бити само бумеранг. Идеја о опозиву градоначелника такође ће им бити бумеранг. Све охвале Станивуковићу за покретање поступка о оснивању покрета за пројене. Похвале за све оно што ради. Само младост и енергија могу донијети промјене. Они који су стари, који су богати, који су склони похлепи и који су довољни сами себи по природи ствари нису за промјене и залажу се за одржавање постојећег стања. Они сами од себе не виде сиромаштво народа. Драшко само напред ускоро подршка 90%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

19.03.2021 17:09

Је л то онда значи да ће те се надуравати ти и скупштинска већина до краја 24 године? Лијепо лијепо само се гложите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.03.2021 17:46

Ма јок. Црвени падају 2022 113%. Аман висе.

Name

Смарац Драле

19.03.2021 17:09

Немас ти ни 10% висе подрске, будало једна досадна, само празне прице прицас, ради несто за промјену!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.03.2021 17:16

Срећа па си врло битан.

Name

За драла

19.03.2021 17:25

Е ти си га бас прави смарац!

Name

Ре

19.03.2021 17:42

Ако ниси примијетио, за разлику од тебе он ради за ПРОМЈЕНЕ ове власти!

Name

Ре

19.03.2021 17:45

Будало једна! Када Драска споменес,треба да устанес.

Name

Источна РС

19.03.2021 18:04

Е ти је сигурно имаш, вероватно ни у својој кући. Тик так, готови сте сектор црвена.

Name

Горан

19.03.2021 18:06

Можда није баш толико пао,али за пола гласача јесте сигурно.Све је нормалне послове градоначелника запоставио,момак само гања "лопове".Сликања,снимања,интервјуи...момак као да је роцк звијезда а не градоначелник.Пуно приче,мало видљивог рада.

Name

Драган

19.03.2021 18:13

Ево га јос један сендвицар, дзаба се упињете, немозете ви народ натјерати да га неволи, мали има 90 % подрске у РС а ви се једите и даље

Name

Драско је

19.03.2021 20:05

Највеци преварант од постанка Бањалуке до данас. Својим ријалити потезима, празним обецањима преварио 50 000 људи.

Name

Савоо за драскоје

20.03.2021 06:32

Браво за коментар драско само лупета зиви балавац .

Name

Мика

19.03.2021 17:24

Браво Драшко Хвала твојим родитељима што те таквог одгојише.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ДРАШКО ЈЕ

19.03.2021 20:55

Опет ниси узео терапију.Преварити пет, десет људи али 50,000.Попиј терапију па у крпе.

Name

Оливер

19.03.2021 17:26

Драшко има 90 посто подржали бањалучана и нека траже опозив ти папци ако имају м... Па ће видити како ће проћи посље за одборника сви заједно неће проћи цензус Драшко само удри јаче народ је уз тебе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мали

19.03.2021 17:39

Слусај децко, једна ствар, будес ли наклапао о новој нормалности и подрзавао глобалистицки култ нецес се задрзати на власти. То је била једна ствар због које је твој претходник одлепрсао. Пази да и ти не одлепрсас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биља

19.03.2021 17:41

Драги наш градоначелниче вријеме је да почнеш и и конкретно да радиш, доста нам је шупљих прича, и намјештаја, почни од прања улица, крени од мало увучених улица које нису у центру па да видиш јад и биједу, прљаво и запуштено

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Биља

19.03.2021 21:54

Какви су теби приоритети у зивоту, када ти је цистоца улица битнија од борбе против криминала? Страсно је сто су улице запустене, а сто су постење и морал запустени, то нема везе? Има нас разних...

Name

опозиција

19.03.2021 17:46

Драшко, сви поштени грађани овог рада су уз Тебе. Већ годинама говоре да нећеш побиједити, па шта би, вјероватно они добише градоначелника. Сада и њихови вјерни гласачи говоре против њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

19.03.2021 19:27

Побиједио је без скупштинске већине као што се Мара разумије у крив ...

Name

Нико битан

20.03.2021 05:34

Подрзавам рад Станивуковица, али схватите 20 година власт је русила и разарала РС. Ста оцекујете да након 3 мјесеца мандата момак уради цуда, нема он магицни стап, има срце и вољу од малих ствари креце и корак по корак док се не додје до оних вецих. Кудите га јер сви оцекујете неста енормно веце плате ово оно. Полако људи подрзимо овакве младе људе па це нам једног дана свима у РС сванути.

Name

дјуро

19.03.2021 17:48

Драско мирно спавај они знају да је народ уз тебе, па се копрцају у зивом блату а из поузданих извора сам цуо да је бурле исао код ердогана на преговоре да промјени вјеру и преузме СДА јер бакир има неке здравствене проблеме па се мора повуци, тако да це он са собом повуци пар поузданих људи а СНСД це се распасти прије избора! ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васо

19.03.2021 19:21

Хахахахахаха која си ти будала хахаха Има ли ко паметан близу тебе да ти прочита какве глупости пишеш

Name

киза

19.03.2021 17:58

Мало га претера, али да ти је рејтинг скочио неких 10-так процената у односу на претходне изборе, сигурно јесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Нови Сад

19.03.2021 18:15

Драшко ти си све сто треба градовима у Српској. Храбро Србија је уз тебе

ОДГОВОРИТЕ
Name

минхаузен

19.03.2021 18:18

За овог цовјека ако не изадјемо на улицу , ако буде требало , срамота треба да нас буде поносних и храбрих предака , цојства и јунаства ,а поготово да сједимо куци и гледамо дезертере , лопове ,ботове и сендвицаре како насој дјеци и нама узмају будуцност и краду нас ...пуна подрсја драско до улице и говњивих мотки мајку им дезертерску свима .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

19.03.2021 18:23

Тако је био самоувјерен и пун оптимизма и пред поновљене изборе у Добоју ! И шта би ? Потпуни дебакл и невиђени фијаско , а данима је био у Добоју и најављивао побједу .Зато , дечко , прикочи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вања

19.03.2021 18:46

Е моја Ана, тако је и твој Милокрад и његови привјесци из трабант странака говорили за Драска, па вас Драско подерао као беба звецку у Бања Луци. Сада вам је усла вода у уси и бицете растурени од стране Драска и 2022. Ана поједи свој будјави сендвиц заслузила си.

Name

Молим

19.03.2021 20:13

Вас Вања, кад тврдоглаво заступас тезе отидји на страницу ЦИК-а провјери резултате избора а онда зацепи ту одвратну губицу.

Name

Ана ,моро .....

19.03.2021 18:50

насих дана ,Драско за коју годину годину предсједник Р.Српске само гледај ста це бити ,он је покретац промјена непоткуплив млад цовјек са карактерним особинама и упорносцу које мало ко има .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ана

19.03.2021 18:52

Дуго те није било секи,јавио се црвени бот,уби вас драле,пуцате по савовима,једите се од муке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

19.03.2021 19:56

Неко рече ништа ниси урадио за три мјесеца. Како Вас није срамота то причати. Замислите да Драшко није ту гдје јесте већ би се напунили џепови тајкуна, а поштени народ нека испашта. Недај Драшко само напријед. Борци,студенти,омладина, велика већина је уз тебе. Пусти и неслушај душмане.

Name

Мисо

19.03.2021 20:02

Напријед Драско пуна подрска зив бијо.

Name

Ре Мишо

19.03.2021 23:04

Жив биЈо и ти , види се ниво образовања као и градоначелник у покушају . Исти се истом радује !

Name

роки

19.03.2021 19:03

Хоцу бесплатан превоз,пусти празну прицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Квака

19.03.2021 19:10

Ја сам члан СНСД-а, ал би у случају опозива гласао за Драшко. Не могу више гледати шта се ради у овој странци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

19.03.2021 19:14

Напријед Драшко. Више нас је. Готов је. Смрт фашизму, а слобода народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лана

19.03.2021 19:18

Подршка Драшку. Више нас је

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ака007

19.03.2021 19:19

Ко високо лети ниско пада

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Ака007

19.03.2021 21:56

Мислис на Милорада?

Name

Јаца

19.03.2021 19:20

Драшко не брини не могу они теби ништа само причају јер немају шта да раде а све су опљачкали и уништили па сад сви им сметају. Жив нам био и дуго водио нашу лијепу Бања Луку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

19.03.2021 19:29

Сад да одустане као градонацелник, висе је кривицни дјела доставио јавности истинити, него сви градонацелници у Р.Српској.Само онај ко има користи од овог корупираног система је против овог сто Драско покусава урадити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Пролазник

20.03.2021 10:04

Добро сте рекли ,,покушава урадити" ,очигледно , ради се о безуспјешном покушају који ће донијети невиђену штету Бањалуци , јер је богатунчићу досадно па ријешио да се мало игра политике .

Name

Б.лука

19.03.2021 19:43

Данас је јос један херој био у граду.Вукан будуци преседник владе РС.Зив и здрав био Вукане заједно са Драском.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роб

19.03.2021 19:45

Подршка за ДРАСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

19.03.2021 20:03

Мали је скроман , нема шта или га можда треба пробудити да не сања , опасно је баш толико живјети у илузији , млад је ,штета .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана опасно ......

19.03.2021 20:51

могао би ,да заврсис због пријетњи по зивот у затвору .Отворено пријетис Станивуковицу .

Name

РЕ АНА

19.03.2021 20:59

Живиш у облацима мала, поцркаћете од муке.Само Драшко напријед и удри по лоповима, уз тебе је не 50 000 већ 65,000 бањалучана

Name

Ре

19.03.2021 21:56

Пробудила је Милу Икона, па пуче и заврши на Паприковцу. А и вријеме је да одмори.

Name

Ана Ре опасноооо...

19.03.2021 22:59

Коментар се односио на ментални склоп дотичног господина , а колико видим ни ви нисте бољи по том питању , само узрок вашег стања је мржња , а Драшко жови у сновима , боље.му је да се врати у реалност , ипак је он далеко од Супермена , зар не ?

Name

БЛ

19.03.2021 20:50

Ти ни не требас да се пласис, ти треба да постујес лидере странака који су те на власт довели, ти требас да имас постовање према комплетној опозицији да не мислис да си најпаметнији,посто видим да пуцас на једну од кандидацких мјеста на предстојецим изборима, никакав проблем само сам лаве не мозес ниста. Требас се потрудити да не коментарисес и не писете глупости по мрезама него да се окупљате око идеје за русење резима Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуго цекано

19.03.2021 20:54

Подрзавам Драска и нецу реци колико гласова знам сто су мои пријатељи колеге и родбина дали,и ЈОС НЕЗАЛИМО,АЛ БОГАМИ ТРЕБА СЕ ПОТРУДИТИ И ОПРАВДАТИ ТАЈ ИЗБОР. НЕКАКО МИ СЕ ЦИНИ А МОЗДА И ГРЈЕСИМ АЛ ВИДЈЕЦЕМО ДА НИЈЕ БАС ИСТИ ДРАСКО ПРИЈЕ ИЗБОРА И ПОСЛИЈЕ ЈЕР САМО КРЕНЕМ ОД ИЗЈАВА ПРОТИВ МЈЕРА О КОРОНИ ,ЗА КОЈЕ НИЈЕ БИО ПРИЈЕ ФУНКЦИЈЕ ГРАДОНАЦЕЛНИКА А САД НА ФУНКЦИЈИ ВЕЦ СЛУСАС ЊИХ ,И НАЈАВЉУЈЕС НЕКЕ МЈЕРЕ,НЕМОЈ ЗАБОРАВИТИ ОБИЦНИ НАРОД,БРЗО ЦЕС ПАСТИ,ГОСПОДА ЛАЗУ 20год,НАРОДУ ЈЕ МУКА ОДАВНО,НОВУ ЛАЗ НЕЦЕ НАРОД ОПРОСТИТИ,ТАКО ДА ПАЗИ МЛАДИ МОМЦЕ СТА РАДИС,ЗА САД ИМАС ПОДРСКУ.СРЕТНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјур за дуго цекано

19.03.2021 21:16

Трамп је пао зато сто је био против короне , тацно корона је лаз због климатских промјена и најмоцније дрзаве свијета су је потписале и планирале и мора се постовати до краја а крај је за неколико дана стрпи се драско то мора као и остатак свијета али не брини крај је!!!

Name

Кренуло је ...

19.03.2021 21:16

Ана ти зивиш у илузијама да ће твој Додо вјечно владати и да зивите на кичми овог напаћеног биједног народа ... Драшко ријеши мост у Чесми и ријеши бесплатне карте пензионерима и ти си испунио своја обецања сто СНСД није испунио 20 год ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станко

19.03.2021 21:20

Подрска драску само настави са таквим радом народ је уз драска

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

19.03.2021 21:28

Живио ти нам 100 година сав поштени народ је уз тебе пусти црвене и њихов комитет они су нас уништили и растјерали.За траг им сене знало.Живјела БН телевизија и њихов газда алал му вјера што одолијева секти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неутралан

19.03.2021 21:59

Станивуковицу мој ти је савет много си обећао а времена све мање, нас народ хоће све и одмах. Да ли ти можеш уопште испунит обећано то је већ друго питање и време ће показати. Мало је проблем немаш већину а мало да си подоста обећао и можда се залети. Али хајде да видимо. Моја је нека процена да ти крајем године слиједи опозив и из разлога да се види ко како стоји пред опште изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Неутралан

20.03.2021 06:37

Ниси ти неутралан ти си резимлија који се ухљебио. Ста је то Драско обећао а да се не мозе испунити, хајде просветли нас. Па он сваки дан испуњава само сто ти то нећеш да видиш. Открива криминал који неда да се испуне обећања. Мозда сконтас али теско.

Name

БОБА

19.03.2021 22:01

ИМАТИ НАЦЕЛНИКА СА 27 ГОД. ТО ЈЕ НЕСТО НАЈЉЕПСЕ СТО СМО МОГЛИ ДОБИТИ СВИ СУ ПОНОСНИ.ПАМЕТАН,МЛАД, ЛИЈЕП ИМА СРЦЕ И ДУСУ ЗА ОБИЦНОГ ЦОВЈЕКА.ДОСТА ЈЕ ЛАЗОВА. НАДОБУДНИХ ФАЦА.СРЕТНО ДРАСКО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

20.03.2021 08:23

Кад је код снсд-а појефтинила мјесечна карта ?Личне и возачке су најскупље у европи.Уништена мљекара,Фруктона,Космос.Чајавец.Аквана.Требају промјене,а ту су млади људи којима требамо дати шансу.

Name

дјуро

19.03.2021 23:43

Драско гдје це ти дуса? Ти си крив сто бурле не спава!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанка

20.03.2021 08:01

АКО ЈЕ ГЛУПОСТ РАСКРИНКАТИ ТОЛИКИ КРИМИНАЛ САМО У ДВЕ ФИРМЕ ОНА ТИМ ИЗ СНСД НЕКО ВРИЈЕДЈА ИНТЕЛИГЕНЦИЈУ ЈЕЛ ВИ ГЛЕДАТЕ ЦУЈЕТЕ СТА ЈЕ РАДЈЕНО СТА СУ ПОЈЕДИНЦИ ВЛАДАЈУЦЕГ СНСД РАДИЛИ И ЗАР ЈЕ ТО НОРМАЛНО ДА ОСТАНУ НЕКАЗЊЕНИ ЗА КРИМИНАЛ КОЈИ СУ ЦИНИЛИ А ВИ ТРАЗИТЕ ОПОЗИВ ЦОВЈЕКА КОЈИ ЈЕ РАСКРИНКАО ЛИСЦЕ И ТРАЗИ ВРАЦАЊЕ ОТЕТОГ КО ЈЕ ТУ ЛУД ЗБУЊЕН НОРМАЛАН РС 99% ЈЕ УЗ ЗА ДРАСКА ОВИ СТО ТРАЗЕ ОПОЗИВ НЕКА ПОЦНУ ДА МИСЛЕ СВОЈОМ ГЛАВОМ А НЕ ДА ДАЉИНСКИМ ЛИСЦИ УПРАВЉАЈУ ЊИМА УПОТРЕБИТЕ ПАМЕТ МОРАЛ А НЕ ДА ВАС ЗЛОУПОТРЕБЉАВАЈУ ДРАСКО ПУНА ПОДРСКА БАЊАЛУКА СВА ЈЕ ИЗ ТЕБЕ И ОНИ СТО СУ БИЛИ ЗА ЊИХ САД СУ ЗА ТЕБЕ СВАКИ ДАН У ГРАДУ СВИ ТЕ ВЕЛИЦАЈУ ТИ ЊИХОВИМ ПОГРЕСНИМ ПОТЕЗИМА САМО РАСЗЕС ПУСТИ ИХ НЕКА ЛАЈУ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

20.03.2021 08:12

Свака цаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сасвим јасно

20.03.2021 08:16

И плански смањивали будјет социјал. категоријама а задузивали и пљацкали град на све нацине. Ваља град после 22 године вратити у зивот достојан сваком цовјеку а не да је само у функцији умрезених криминалаца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

20.03.2021 18:10

Браво за драска само тако настави растјерај ту корумпирану баду имас пуну подрску .Немој обрацати пазњу на коментаре корумпираних ботова 22 је близу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузана

21.03.2021 16:17

Млад Паметан нормалан само напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

21.03.2021 19:54

Господине млади театрални манипулаторе и мајсторе за перфомансе побрините се мало за изглед града. Прање улица, уређење зелених површина, завршетак моста у Српским Топлицама, наставак градње новог градског моста у Доцу, ... . Шта ће те рећи својим бирачима, када за три мјесеца оставите пустош у граду. Укључите се у борбу против пандемије, сјетите се како је то маестрално радио г. Радојичић!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Творница

22.03.2021 11:32

Ста реце, ста си ти то урадио за 3 мјесеца у БЛ?? СЛикас се поред гроба малог Споменка, тацније ПОЗИРАС! Како те није срамота, гледас сваку прилику да искористис да се испромовисес, ниста ти није свето! Видјецемо ми јос ко си ти, цуј он це стати у крај криминалу, циме, како?? Знањем сигурно не!

ОДГОВОРИТЕ