Opoziva se ne plaši, tvrdi da ima 80% podršku građana

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković ističe da se ne plaši eventualnog opoziva jer uživa veliku podršku Banjalučana. Ističe da je za tri mjeseca mandata pokrenuo procese koje neki nisu za više od dvije decenije vlasti. Tvrdi da u Banjaluci ima podršku preko 80% građana.

Republika Srpska 19.03.2021 | 17:20
Opoziva se ne plaši, tvrdi da ima 80% podršku građana

-Moj opoziv bi bio istorijski najgluplji potez na koji bi se neko mogao odlučiti, rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Ja bih tada bio najsrećniji, dodao je on, ističući da u Banjaluci trenutno ima podršku od preko 80 % građana.

„Ja ih pozivam da to urade", kazao je Stanivuković i dodao da od tog opoziva nema ništa, jer ljudi žele promjene.

"Prosto za tri  mjeseca smo pokrenuli procese koje neki nisu skoro više od dvije decenije i ja sam na to ponosan. Znam da oni o tom potezu normalno razmišljaju, ali su svjesni da ne mogu", kazao je Stanivuković.

Dodaje da su oni (SNSD) angažovali lažne profile, agencije, angažovali su, kako navodi, svoje porodice i članove da komentarišu na društvenim mrežama.

"Samo uđite na vijest ispod nekog portala i vidjećete 11 lažnih profila koji komentarišu i to je tako. Međutim nek se trude, Bože moj, ne ide im i šta sad?", kazao je Stanivuković.

Odgovarajući na pitanje novinara zašto su u budžetu grada smanjena izdvajanja za boračke kategorije, Stanivuković odgovara da stvari uvijek treba nazvati pravim imenom.

- Ništa nije smanjeno, budžet za boračke organizacije je na onom nivou kakav je bio i prošle godine kada gledamo po izvršenju, navodi prvi čovjek Banjaluke i dodaje da ove godine kao i prošle, zbog pandemije virusa korona, neće biti većih slava, parastosa i manifestacija koja su iziskivala određena sredstva.

Taj višak sredstava mi smo prebacili u idejno rješenje i projektnu dokumentaciju za centralno spomen obilježje koje je jednako važno boračko pitanje, kaže Stanivuković.

„Kada već to pitate. Treba da znate jednu činjenicu – da je budžet za boračko – invalidsku zaštitu od 2018 – 2020. znači u dvije godine mandata prethodne administracije smanjen za 40% ili skoro pa jedan milion. To ovaj gradonačelnik nije učinio, ni ova administracija. To je jedina istina", kaže Stanivuković.

Na konferenciji za novinare gradonačelnik Banjaluke je govorio i o vanstranačkom pokretu za kojeg je rekao da je to ideja o pravednom društvu i sistemu jednakom za sve koja je iznad bilo koje stranke i u koju se mogu priključiti svi, bili pripadnici političke partije ili ne.

To je jedna ideja za bolju Srpsku za kojom imamo nasušnu potrebu, rekao je Stanivuković uz poruku da je to koncept koji za cilj nema nikakvo narušavanje političkih stranaka.

BN TV

Komentari / 125

Ostavite komentar
Name

E da i ovog

19.03.2021 16:34

Miljenika dovedemo u realnost. Dakle, ako je pametan decko ima sanse, ali ako je glup dzabe mu milion cigana. Ja vidim da je uporan. Ali, nadam se i pametan. Na kraju krajeva njegov izbor. Jednostvano neke zakonitosti logike mnoge politcare stavljaju kao problem. Stanivukovic i Dodik su za sad nisu od takvih, mada Dodik ima stvari po kojima je i omrzao, ali ipak. Nekad je bio i Micic jedan od takvih, ali dobro je se i snalazio u zemlji kanibala i nerazumnog sveta, u Semberiji. Na kraju krajeva koji ima svijet i savjest taj i moze opstati. Naivnost nije dio tog. Danas se te devijacije mogu resavati metodima prototipa i softverski i moze ih praviti svako. Naravno nije jednostvano.

ODGOVORITE
Name

Zvornik

19.03.2021 19:00

Pada SNSD sledece godine.

Name

Лаушанин

19.03.2021 19:02

Све ја ово разумијем. Ал', узалуд, волим СНСД, Додика( нису безгрешни, а ко је?) и људе који размишљају попут мене. Много нас је више!

Name

Nostradamus

19.03.2021 19:08

Drasko je mlad i intelegentan djecko samo ako bude bio uporan,a cini mi se da bas uporan.Ako ga gradjani podrze mislim da smo na dobrom putu.Narode podrzimo ovog djecka jer samo nam tako moze biti bolje i najvaznije je da se vrati sloboda koju smo izgubili prije 15 godina kada je Snsd poceo da se ponasa gore nego bilo koji okupator.

Name

realno

19.03.2021 19:16

Milokrad moze da Stanivukovicu pljune pod prozor. Osim toga ovom prvom prijete mnoge pandorine kutije za kriminal!

Name

Auu

19.03.2021 19:55

Na čemu si?!Ne pitam kolko košta!

Name

ВРС-РВИ

19.03.2021 20:15

Драшко је неко што Република Српска до сад није имала!!! Ову снагу, храброст, енергију, и све што овај младић посједује, то нема у региону сигуран сам!!! Ни један досадашњи градоначелник БЛ који је био, нема оволику подршку народа!!! Они да смију опозив, они би то давно урадили, али свјесни су да би сада изгубили и скупштинску већину и то убједљиво!!! Лично би волио да му изгласају опозив, али знају да би то секти био већ сад завршни ударац и знак за 2022 да су готови!!! Драшко , Јелена , Вукан, Шешић... и све младе снаге морају бити ЈЕДИНСТВЕНИ (сви за једнога , један за све) само тако могу да се боре против овога зла које влада 20 год!!! А нормално неодрећи се ни Станића, Крунића и сви часни старији политичара који могу још добри савјета дати овим младим људима!!!

Name

Re: E da i ovog

19.03.2021 23:27

Znas li sta si rekao? Mozes li sam sebe razumjeti?

Name

Dragan

19.03.2021 16:36

Nek taj novinar pita koliko je odvojeno za borce i porodice poginulih i invalide u prijedoru ,nek samo upita

ODGOVORITE
Name

Borac

19.03.2021 17:46

Samo napred Drasko! Svaki dan nas je sve vise i vise. Lopovi se isprepadali.

Name

Kumašin

19.03.2021 17:47

Najbolje bi bilo da ga opozovu pa da mu na crtu izađe Dodik za gradonačelnika. Bilo bi 90 : 10 % za Draška

Name

Бањалучанин

19.03.2021 18:59

Не знам какве везе има Градоначелник Бање Луке са Приједором?

Name

lola

19.03.2021 18:59

Sve nas je VIŠE,VIŠE,VIŠE I VIŠE.....PUKLI SU za 2 god neće ih biti nigdje a bogami ni nas neće biti nigdje jer su sve opuvali ovi vladajući paraziti .

Name

Vanja

19.03.2021 16:36

Drasko samo naprijed, vecina naroda te podrzava. Dosta je ove bahate, kriminalne, pljackaske, lazljive vlasti na celu sa Milokradom i njegovim sljedbenicima iz crvene sekte i privjescima iz trabant stranaka.

ODGOVORITE
Name

Skeptik

19.03.2021 17:15

Nisam izlazio na izbore ali mi je drago što je Draško pobjedio. Međutim, ako dođe do opoziva, sigurno ću izaći i glasati protiv opoziva.

Name

Re

19.03.2021 17:44

Nista nisi uradio za 3 mjeseca,osim sto se bavis glupostima,koliko djeca trose plastelina u vrticu. Obicni populizam,ocekivali smo vise od tebe. Nisam siguran da imas podrsku kao prije izbora,sreca je pa Igor Radojicic nije bio nametljiv,nije se gurao u medije...

Name

Nenad Zivkov

19.03.2021 18:46

Ova vlast ima mnogo promašaja, mnogo je tu svega od korupcije... do nepotizma. To su stvari koje su iste na lokalim (bilo ko da je na vlasti) i republickom nivou, sistem je nikakav, toksicna i teško će to biti promijenjeno Gospodo vi koji ste opčinjeni mladim Draškom, samo da Vam javim mladi gospodin je rođen u zlatnoj kolijevci, živi u dvorcu...tesko on može razumjeti narod.... Sve mi je ovo previše fejk

Name

Re. Vanja

19.03.2021 18:52

Ko si ti da mene člana SNSD - a, nazivas sektasom... Član sam od 2002 zato što je to moje pravo... Kao i što sam bio član VRS i jedan dio tijela ugradio u stvaranje Srpske, da se razumijemo opet bi. Zasto si ti poštena, a ja lopov i kriminalac, pošto si generizovala sve.

Name

Re od borca

19.03.2021 19:02

Tisi izgleda invalid u glavu kad si član sekte i podržava da nas dezertera podkrada a nama borcima ćorak.

Name

Goran

19.03.2021 19:10

Vanja je samo od onih ograničenih na koje se ne možeš ni ljutiti.Ubili bi sve koji ne misle kao oni.Možeš misliti kako im je živjeti s takvim mozgovima.

Name

Re

19.03.2021 19:11

Nemoj izlaziti na izbore ??? neće biti opoziva

Name

Re re vanja

19.03.2021 19:25

I treba te zvati sektašom jer pripadaš partiji koja funkcioniše po svim merilima kao sekta a najvažnija je da ne smiješ napustiti partiju- sektu a pogotovo da je napustiš i da praviš svoju partiju. Tada stižu ucjene i pretnje, vozanje u gepeku (pitaj I.R. iz BL) a ne rijetko se ta priča završi traģično.

Name

Nenad

19.03.2021 19:28

@Re Vanja.Pa sta ako si borac ima boraca koji podrzavaju i druge stranke.To sto si ti u Snsd-ea sada trebas da pljujes po drugima jer imas zastitu od vodje i stranke.A vi u Snsd-eu napadate svakog ko kaze svoje misljenje i ja sam to osjetio i to od covjeka koji nije proveo ni dana u ratu.A svi koji su bili u ratu nemaju pravo da pljuju po onima koji nisu bili u ratu.

Name

Re re

19.03.2021 19:49

Sektasi jedan. Hoces toalet papir i pastetu?

Name

@re Vanja

19.03.2021 19:57

Apsolutno imate pravo da budete clan bilo koje partije, stranke, ili sekte. Ali ako ste odabrali da budete dio neke zajednice (u ovom slucaju SNSDa), treba da budete spremni i da snosite dio odgovornosti za njeno djelovanje. Vasa stranka je 20 godina na vlasti, i za to vrijeme degradirala je nase drustvo do neprepoznatljivosti. Za to ste i vi odgovorni, jer ste dobrovoljno odabrali da budete clan, i to daje pravo drugima da vas kritikuju. Hvala vam sto ste se borili za Srpsku, ali to vas ne opravdava za saucesnistvo u njenom kasnijem razaranju.

Name

ВРС-РВИ реп Живков

19.03.2021 20:38

Шта Драшко има са вилом и родитељским имањем??? Одговори молим те!!! Колико је пута рекао у НСРС секташкој власти да чешљају пословање његовога оца, и ако је нелегално стечена хапсите га... иии шта би??? Пусти ту причу , ви немате ни један аргумент за Драшка , за момка који је понос свакога поштенога Србина, ја сам један од ти који је крварио за РС , НЕ по НС-БГД и БЛ, већ на првој црти!!! Што непиташ овога на власти што је дао сину три милиона неповратног кредита, од чега купи вилу у БГД !!! Ако питаш за његовога оца вилу, која постоји у БЛ дужи низ година, породица која је имућна одавнина , богаство се преносило са кољена на кољено... а непитати за вилу у БГД је некоректно и лицемјерно!!! И да је Драшков отац то стекао “криминалом” , ШТА ОН ИМА СА ТИМ??? Он има 27 година нема ораха у џепу, нико му неможе наћи НИШТА!!!

Name

Re Vanja

20.03.2021 12:08

Hvala svima na pljuvanje nisam nista drugo ni očekivao od Vas. Ko je invalid u šta i ko se ponaša sektaski to se vidi u komentarima. Moja je stvar gdje cu da budem i koga da podržavam. Meni ni jedna vlast nije neophodna...al niko mi ne može zabraniti pravo na mišljenje. Vanja lijepo si ovo srocila, al raspitaj se malo kako funkcionišu druge stranke.Uglavnom je to vrlo sličan način. Zao mi je sto ste toliko slijepi i zatrovan mržnjom... Nema Vam pomoci

Name

Nenad Zivkov

20.03.2021 20:45

Pošto si opčinjen mladim Draškom, budi i dalje opčinjen, on će ti biti zahvalan udobno ususkan u svom dvorcu.... Kako ste vi naivni. NIKO slični Dodiku od mladog Draska...pogledajte snimke od prije 20 godina. Problem je što za 10 godina će opet doci novi Mile i Draško.... A VI gospodo opet klicite novom lideru..... Ko razumije shvatice Lijep i ugodan život

Name

Boravak

19.03.2021 16:37

Da mi je znati da ce doci do opoziva gradonacelnika sada bi promjenula adresu boravka....prijavila se u BL....da ga PODRŽIM. SAMO NAPRIJED! ZIV I ZDRAV BIO

ODGOVORITE
Name

Ako

19.03.2021 22:08

Bude, bice to iz krupnih razloga tako da ces I ti biti za opoziv.

Name

Mile ronhil

19.03.2021 16:39

Izgleda da moja karizma više ne pali cak ni kod obicnih masa..

ODGOVORITE
Name

oo7

19.03.2021 16:44

Uz dužno poštovanje,ipak treba da se držiš svog posla,a ne da ganjaš veštice.Niko ti ne valja.

ODGOVORITE
Name

Re 007

19.03.2021 20:54

Pa on se i drzi svog posla. Pokazuje narodu kako ga sektasi pljackaju tri decenije.

Name

Biljana Plavsic

19.03.2021 16:46

Borac nema sta.

ODGOVORITE
Name

profy54

20.03.2021 03:02

Biljana zar ti nisi u bolnici?

Name

Doboj

19.03.2021 16:46

Pojasnite za pokret, kako i sta, pozdrav iz Doboja.

ODGOVORITE
Name

Borik

19.03.2021 16:48

Koji crni opoziv? Da se ponovi izbor gradonacelnika BL Drasko bi dobio 90% glasova! Znaju u SNSD-u vrlo dobro kakva je situacija u BL! Imaju poslusni botovi, ali i oni se između sebe izjedoše! Ostalo im je 18 mjeseci do kraha i kraja vlastodrzanja na pljacki naroda.

ODGOVORITE
Name

Re

19.03.2021 17:46

Ha ha,cuj 90 %.. Pa prijatelju,ja mislim da on uopste ne bi ni blizu bio proslog rezultata.

Name

Re re

20.03.2021 10:10

Pa daj te opoziv ako ste jaki toliko i nevjerujete!!!! A znate onda sta vas ceka!!! Raspustanje skupstinske vecine!!!

Name

Drasko je faca

19.03.2021 16:51

Za ove lesinare si nocna mora i mogu samo da te mrze oni sto te nevole

ODGOVORITE
Name

Ttt

19.03.2021 16:55

Zivijo ti nama sto godina samo naprijed Drasko cijela Republika Srpska u tebe

ODGOVORITE
Name

Savo za trt

20.03.2021 06:28

Jarane zajebaosise daje cela r s uz draska .Ja nisam i mnogo moji koji podrzavaju SNSD . Ja mislim dsje nas puno vise .

Name

Mitu tu

19.03.2021 16:55

Jeste teško provjeriti, anketu sprovede nezavisna agencija i to se provjeri sa greškom od 0,5%.

ODGOVORITE
Name

samo

19.03.2021 16:59

ces polomiti zube sa tim pokretom ili novom strankom. Ti i Trivicka i Vukan ste toliko obolili za vlast da je nemoguce vi ste vec podjelili ko ce biti predsednik ,ko u Predsednistvu a ko premijer. Samo ce te razvodniti biracko tjelo i pobjedice kandidati snsd. A o tvojoj podrsci sine ti si apsulutno obolio, imas srece sto je ova nesretna epidemija letio bi ti kao stuka. Samoi da znas koliko te u Srpskoj vole nen mogu da te gledaju ocima a banjalucani koji su nasjeli na tvoje lazna obecanja ce te uskoro lopatati.

ODGOVORITE
Name

Samo2

19.03.2021 17:19

Samo sanjaj. Odzvonilo vam je

Name

SC

19.03.2021 17:37

Koji si ti bolesnik

Name

B. Lučanin

19.03.2021 17:41

Re Samo. Ne lupaj botino. Ne znaš ti B. Lučane kojima ste se zgadili za sva vremena. Opljačkali ste sve što se moglo, oterali ste mladost iz ovog grada i postali gazde na mukama ovog naroda. Istorija će vas pamtiti samo po zlu...

Name

Re

19.03.2021 17:43

Jel to placeni bot? Sa laznim profilom.

Name

Dragan

19.03.2021 17:54

Evo ga bot, odakle pises iz Cajevca ili Euro herca, sendvicaru mali

Name

Istočna RS

19.03.2021 18:02

Vidiš botu, ti dobijaš keš za blaćenje ovog momka a ja ga branim srcem. Još malo i ode Milokraf kao mu kolega Milo CG, tik tak, raste nervoza.

Name

Frojd

19.03.2021 18:56

Jadan si druze botu crveni milin burlice idi nek ti daju sendvič i pokrij se po ušima seljo nisi ti vidio banjalucanina kamo sa govoris u ime nas ko koga voli ili nevoli je receno u novembru

Name

Zoka

19.03.2021 19:16

Što vam smeta svako ko ne podnosi Draška?Jel' mi to ne smijemo pisati svoje mišljenje,a ne vidim da je čovjek ikog od vas vrijeđao,kao što to vi radite.Jesu li takvi sljedbenici i obožavaoci Draška??Daleko vam kuća.Ništa drugo ne pišete već samo vrijeđate narod koji njega ne voli.Ima nas puno,i nikakva vaša uvreda nas neće natjerati da drugačije mislimo.Naprotiv,što nas više vrijeđate sve smo više protiv njega,i svakim danom sve brojniji.Kakav primitivizam.

Name

Samo, samo

19.03.2021 19:23

To su vase puste zelje i propala nade! Stanivukovic sve vise raste u ocima naroda, dk SNSD, pada li. pada i to vise niko ne zaustavi. Do opstih izbora Drasko ce imati podrsku naroda 113%,pitaj Zoru Vidovic, ako meni ne vjerujes.

Name

Nostradamus

19.03.2021 19:53

@samo.Velika podrska Stanivukovicu.

Name

Budućnost

19.03.2021 17:05

Samo neka si zabijaju auto golove. Sve i jedan potez protiv gradonačelnika Banjaluke koji povlači SNSD je potez ka konačnom suicidu. Sretno do oktobra 2022.god. kada je komemoracija.

ODGOVORITE
Name

Re

19.03.2021 20:02

Jedini spas za opstanak SNSDa je pokajanje vraćanje ukradenog i naravno Džej

Name

3509

19.03.2021 17:07

Ludi iz SNSD-a su pokazali da neznaju svrsihodno koristiti ni društvene mreže za svoju korist. To će im biti samo bumerang. Ideja o opozivu gradonačelnika takođe će im biti bumerang. Sve ohvale Stanivukoviću za pokretanje postupka o osnivanju pokreta za projene. Pohvale za sve ono što radi. Samo mladost i energija mogu donijeti promjene. Oni koji su stari, koji su bogati, koji su skloni pohlepi i koji su dovoljni sami sebi po prirodi stvari nisu za promjene i zalažu se za održavanje postojećeg stanja. Oni sami od sebe ne vide siromaštvo naroda. Draško samo napred uskoro podrška 90%.

ODGOVORITE
Name

А

19.03.2021 17:09

Је л то онда значи да ће те се надуравати ти и скупштинска већина до краја 24 године? Лијепо лијепо само се гложите

ODGOVORITE
Name

Re

19.03.2021 17:46

Ma jok. Crveni padaju 2022 113%. Aman vise.

Name

Smarac Drale

19.03.2021 17:09

Nemas ti ni 10% vise podrske, budalo jedna dosadna, samo prazne price pricas, radi nesto za promjenu!!!

ODGOVORITE
Name

Re

19.03.2021 17:16

Sreća pa si vrlo bitan.

Name

Za drala

19.03.2021 17:25

E ti si ga bas pravi smarac!

Name

Re

19.03.2021 17:42

Ako nisi primijetio, za razliku od tebe on radi za PROMJENE ove vlasti!

Name

Re

19.03.2021 17:45

Budalo jedna! Kada Draska spomenes,treba da ustanes.

Name

Istočna RS

19.03.2021 18:04

E ti je sigurno imaš, verovatno ni u svojoj kući. Tik tak, gotovi ste sektor crvena.

Name

Goran

19.03.2021 18:06

Možda nije baš toliko pao,ali za pola glasača jeste sigurno.Sve je normalne poslove gradonačelnika zapostavio,momak samo ganja "lopove".Slikanja,snimanja,intervjui...momak kao da je rock zvijezda a ne gradonačelnik.Puno priče,malo vidljivog rada.

Name

Dragan

19.03.2021 18:13

Evo ga jos jedan sendvicar, dzaba se upinjete, nemozete vi narod natjerati da ga nevoli, mali ima 90 % podrske u RS a vi se jedite i dalje

Name

Drasko je

19.03.2021 20:05

Najveci prevarant od postanka Banjaluke do danas. Svojim rijaliti potezima, praznim obecanjima prevario 50 000 ljudi.

Name

Savoo za draskoje

20.03.2021 06:32

Bravo za komentar drasko samo lupeta zivi balavac .

Name

Mika

19.03.2021 17:24

Bravo Draško Hvala tvojim roditeljima što te takvog odgojiše.

ODGOVORITE
Name

RE DRAŠKO JE

19.03.2021 20:55

Opet nisi uzeo terapiju.Prevariti pet, deset ljudi ali 50,000.Popij terapiju pa u krpe.

Name

Oliver

19.03.2021 17:26

Draško ima 90 posto podržali banjalučana i neka traže opoziv ti papci ako imaju m... Pa će viditi kako će proći poslje za odbornika svi zajedno neće proći cenzus Draško samo udri jače narod je uz tebe

ODGOVORITE
Name

Mali

19.03.2021 17:39

Slusaj decko, jedna stvar, budes li naklapao o novoj normalnosti i podrzavao globalisticki kult neces se zadrzati na vlasti. To je bila jedna stvar zbog koje je tvoj prethodnik odleprsao. Pazi da i ti ne odleprsas.

ODGOVORITE
Name

Bilja

19.03.2021 17:41

Dragi naš gradonačelniče vrijeme je da počneš i i konkretno da radiš, dosta nam je šupljih priča, i namještaja, počni od pranja ulica, kreni od malo uvučenih ulica koje nisu u centru pa da vidiš jad i bijedu, prljavo i zapušteno

ODGOVORITE
Name

@Bilja

19.03.2021 21:54

Kakvi su tebi prioriteti u zivotu, kada ti je cistoca ulica bitnija od borbe protiv kriminala? Strasno je sto su ulice zapustene, a sto su postenje i moral zapusteni, to nema veze? Ima nas raznih...

Name

опозиција

19.03.2021 17:46

Драшко, сви поштени грађани овог рада су уз Тебе. Већ годинама говоре да нећеш побиједити, па шта би, вјероватно они добише градоначелника. Сада и њихови вјерни гласачи говоре против њих.

ODGOVORITE
Name

Милица

19.03.2021 19:27

Побиједио је без скупштинске већине као што се Мара разумије у крив ...

Name

Niko bitan

20.03.2021 05:34

Podrzavam rad Stanivukovica, ali shvatite 20 godina vlast je rusila i razarala RS. Sta ocekujete da nakon 3 mjeseca mandata momak uradi cuda, nema on magicni stap, ima srce i volju od malih stvari krece i korak po korak dok se ne dodje do onih vecih. Kudite ga jer svi ocekujete nesta enormno vece plate ovo ono. Polako ljudi podrzimo ovakve mlade ljude pa ce nam jednog dana svima u RS svanuti.

Name

djuro

19.03.2021 17:48

Drasko mirno spavaj oni znaju da je narod uz tebe, pa se koprcaju u zivom blatu a iz pouzdanih izvora sam cuo da je burle isao kod erdogana na pregovore da promjeni vjeru i preuzme SDA jer bakir ima neke zdravstvene probleme pa se mora povuci, tako da ce on sa sobom povuci par pouzdanih ljudi a SNSD ce se raspasti prije izbora! ?

ODGOVORITE
Name

Vaso

19.03.2021 19:21

Hahahahahaha koja si ti budala hahaha Ima li ko pametan blizu tebe da ti pročita kakve gluposti pišeš

Name

kiza

19.03.2021 17:58

Malo ga pretera, ali da ti je rejting skočio nekih 10-tak procenata u odnosu na prethodne izbore, sigurno jeste.

ODGOVORITE
Name

Milan Novi Sad

19.03.2021 18:15

Draško ti si sve sto treba gradovima u Srpskoj. Hrabro Srbija je uz tebe

ODGOVORITE
Name

minhauzen

19.03.2021 18:18

Za ovog covjeka ako ne izadjemo na ulicu , ako bude trebalo , sramota treba da nas bude ponosnih i hrabrih predaka , cojstva i junastva ,a pogotovo da sjedimo kuci i gledamo dezertere , lopove ,botove i sendvicare kako nasoj djeci i nama uzmaju buducnost i kradu nas ...puna podrsja drasko do ulice i govnjivih motki majku im dezertersku svima .

ODGOVORITE
Name

Ana

19.03.2021 18:23

Tako je bio samouvjeren i pun optimizma i pred ponovljene izbore u Doboju ! I šta bi ? Potpuni debakl i neviđeni fijasko , a danima je bio u Doboju i najavljivao pobjedu .Zato , dečko , prikoči.

ODGOVORITE
Name

Vanja

19.03.2021 18:46

E moja Ana, tako je i tvoj Milokrad i njegovi privjesci iz trabant stranaka govorili za Draska, pa vas Drasko poderao kao beba zvecku u Banja Luci. Sada vam je usla voda u usi i bicete rastureni od strane Draska i 2022. Ana pojedi svoj budjavi sendvic zasluzila si.

Name

Molim

19.03.2021 20:13

Vas Vanja, kad tvrdoglavo zastupas teze otidji na stranicu CIK-a provjeri rezultate izbora a onda zacepi tu odvratnu gubicu.

Name

Ana ,moro .....

19.03.2021 18:50

nasih dana ,Drasko za koju godinu godinu predsjednik R.Srpske samo gledaj sta ce biti ,on je pokretac promjena nepotkupliv mlad covjek sa karakternim osobinama i upornoscu koje malo ko ima .

ODGOVORITE
Name

Re ana

19.03.2021 18:52

Dugo te nije bilo seki,javio se crveni bot,ubi vas drale,pucate po savovima,jedite se od muke.

ODGOVORITE
Name

Istina

19.03.2021 19:56

Neko reče ništa nisi uradio za tri mjeseca. Kako Vas nije sramota to pričati. Zamislite da Draško nije tu gdje jeste već bi se napunili džepovi tajkuna, a pošteni narod neka ispašta. Nedaj Draško samo naprijed. Borci,studenti,omladina, velika većina je uz tebe. Pusti i neslušaj dušmane.

Name

Miso

19.03.2021 20:02

Naprijed Drasko puna podrska ziv bijo.

Name

Re Mišo

19.03.2021 23:04

Živ biJo i ti , vidi se nivo obrazovanja kao i gradonačelnik u pokušaju . Isti se istom raduje !

Name

roki

19.03.2021 19:03

Hocu besplatan prevoz,pusti praznu pricu.

ODGOVORITE
Name

Kvaka

19.03.2021 19:10

Ja sam član SNSD-a, al bi u slučaju opoziva glasao za Draško. Ne mogu više gledati šta se radi u ovoj stranci.

ODGOVORITE
Name

Boki

19.03.2021 19:14

Naprijed Draško. Više nas je. Gotov je. Smrt fašizmu, a sloboda narodu.

ODGOVORITE
Name

Lana

19.03.2021 19:18

Podrška Drašku. Više nas je

ODGOVORITE
Name

Aka007

19.03.2021 19:19

Ko visoko leti nisko pada

ODGOVORITE
Name

@Aka007

19.03.2021 21:56

Mislis na Milorada?

Name

Jaca

19.03.2021 19:20

Draško ne brini ne mogu oni tebi ništa samo pričaju jer nemaju šta da rade a sve su opljačkali i uništili pa sad svi im smetaju. Živ nam bio i dugo vodio našu lijepu Banja Luku

ODGOVORITE
Name

Prolaznik

19.03.2021 19:29

Sad da odustane kao gradonacelnik, vise je krivicni djela dostavio javnosti istiniti, nego svi gradonacelnici u R.Srpskoj.Samo onaj ko ima koristi od ovog korupiranog sistema je protiv ovog sto Drasko pokusava uraditi.

ODGOVORITE
Name

Re Prolaznik

20.03.2021 10:04

Dobro ste rekli ,,pokušava uraditi" ,očigledno , radi se o bezuspješnom pokušaju koji će donijeti neviđenu štetu Banjaluci , jer je bogatunčiću dosadno pa riješio da se malo igra politike .

Name

B.luka

19.03.2021 19:43

Danas je jos jedan heroj bio u gradu.Vukan buduci presednik vlade RS.Ziv i zdrav bio Vukane zajedno sa Draskom.

ODGOVORITE
Name

Rob

19.03.2021 19:45

Podrška za DRASKA

ODGOVORITE
Name

Ana

19.03.2021 20:03

Mali je skroman , nema šta ili ga možda treba probuditi da ne sanja , opasno je baš toliko živjeti u iluziji , mlad je ,šteta .

ODGOVORITE
Name

Ana opasno ......

19.03.2021 20:51

mogao bi ,da zavrsis zbog prijetnji po zivot u zatvoru .Otvoreno prijetis Stanivukovicu .

Name

RE ANA

19.03.2021 20:59

Živiš u oblacima mala, pocrkaćete od muke.Samo Draško naprijed i udri po lopovima, uz tebe je ne 50 000 već 65,000 banjalučana

Name

Re

19.03.2021 21:56

Probudila je Milu Ikona, pa puče i završi na Paprikovcu. A i vrijeme je da odmori.

Name

Ana Re opasnoooo...

19.03.2021 22:59

Komentar se odnosio na mentalni sklop dotičnog gospodina , a koliko vidim ni vi niste bolji po tom pitanju , samo uzrok vašeg stanja je mržnja , a Draško žovi u snovima , bolje.mu je da se vrati u realnost , ipak je on daleko od Supermena , zar ne ?

Name

BL

19.03.2021 20:50

Ti ni ne trebas da se plasis, ti treba da postujes lidere stranaka koji su te na vlast doveli, ti trebas da imas postovanje prema kompletnoj opoziciji da ne mislis da si najpametniji,posto vidim da pucas na jednu od kandidackih mjesta na predstojecim izborima, nikakav problem samo sam lave ne mozes nista. Trebas se potruditi da ne komentarises i ne pisete gluposti po mrezama nego da se okupljate oko ideje za rusenje rezima Milorada Dodika.

ODGOVORITE
Name

Dugo cekano

19.03.2021 20:54

Podrzavam Draska i necu reci koliko glasova znam sto su moi prijatelji kolege i rodbina dali,i JOS NEZALIMO,AL BOGAMI TREBA SE POTRUDITI I OPRAVDATI TAJ IZBOR. NEKAKO MI SE CINI A MOZDA I GRJESIM AL VIDJECEMO DA NIJE BAS ISTI DRASKO PRIJE IZBORA I POSLIJE JER SAMO KRENEM OD IZJAVA PROTIV MJERA O KORONI ,ZA KOJE NIJE BIO PRIJE FUNKCIJE GRADONACELNIKA A SAD NA FUNKCIJI VEC SLUSAS NJIH ,I NAJAVLJUJES NEKE MJERE,NEMOJ ZABORAVITI OBICNI NAROD,BRZO CES PASTI,GOSPODA LAZU 20god,NARODU JE MUKA ODAVNO,NOVU LAZ NECE NAROD OPROSTITI,TAKO DA PAZI MLADI MOMCE STA RADIS,ZA SAD IMAS PODRSKU.SRETNO

ODGOVORITE
Name

djur za dugo cekano

19.03.2021 21:16

Tramp je pao zato sto je bio protiv korone , tacno korona je laz zbog klimatskih promjena i najmocnije drzave svijeta su je potpisale i planirale i mora se postovati do kraja a kraj je za nekoliko dana strpi se drasko to mora kao i ostatak svijeta ali ne brini kraj je!!!

Name

Krenulo je ...

19.03.2021 21:16

Ana ti ziviš u iluzijama da će tvoj Dodo vječno vladati i da zivite na kičmi ovog napaćenog bijednog naroda ... Draško riješi most u Česmi i riješi besplatne karte penzionerima i ti si ispunio svoja obecanja sto SNSD nije ispunio 20 god ...

ODGOVORITE
Name

Stanko

19.03.2021 21:20

Podrska drasku samo nastavi sa takvim radom narod je uz draska

ODGOVORITE
Name

Radovan

19.03.2021 21:28

Živio ti nam 100 godina sav pošteni narod je uz tebe pusti crvene i njihov komitet oni su nas uništili i rastjerali.Za trag im sene znalo.Živjela BN televizija i njihov gazda alal mu vjera što odolijeva sekti.

ODGOVORITE
Name

Neutralan

19.03.2021 21:59

Stanivukovicu moj ti je savet mnogo si obećao a vremena sve manje, nas narod hoće sve i odmah. Da li ti možeš uopšte ispunit obećano to je već drugo pitanje i vreme će pokazati. Malo je problem nemaš većinu a malo da si podosta obećao i možda se zaleti. Ali hajde da vidimo. Moja je neka procena da ti krajem godine slijedi opoziv i iz razloga da se vidi ko kako stoji pred opšte izbore.

ODGOVORITE
Name

Re Neutralan

20.03.2021 06:37

Nisi ti neutralan ti si rezimlija koji se uhljebio. Sta je to Drasko obećao a da se ne moze ispuniti, hajde prosvetli nas. Pa on svaki dan ispunjava samo sto ti to nećeš da vidiš. Otkriva kriminal koji neda da se ispune obećanja. Mozda skontas ali tesko.

Name

BOBA

19.03.2021 22:01

IMATI NACELNIKA SA 27 GOD. TO JE NESTO NAJLJEPSE STO SMO MOGLI DOBITI SVI SU PONOSNI.PAMETAN,MLAD, LIJEP IMA SRCE I DUSU ZA OBICNOG COVJEKA.DOSTA JE LAZOVA. NADOBUDNIH FACA.SRETNO DRASKO.

ODGOVORITE
Name

Mrki

20.03.2021 08:23

Kad je kod snsd-a pojeftinila mjesečna karta ?Lične i vozačke su najskuplje u evropi.Uništena mljekara,Fruktona,Kosmos.Čajavec.Akvana.Trebaju promjene,a tu su mladi ljudi kojima trebamo dati šansu.

Name

djuro

19.03.2021 23:43

Drasko gdje ce ti dusa? Ti si kriv sto burle ne spava!!!!!

ODGOVORITE
Name

Banjalucanka

20.03.2021 08:01

AKO JE GLUPOST RASKRINKATI TOLIKI KRIMINAL SAMO U DVE FIRME ONA TIM IZ SNSD NEKO VRIJEDJA INTELIGENCIJU JEL VI GLEDATE CUJETE STA JE RADJENO STA SU POJEDINCI VLADAJUCEG SNSD RADILI I ZAR JE TO NORMALNO DA OSTANU NEKAZNJENI ZA KRIMINAL KOJI SU CINILI A VI TRAZITE OPOZIV COVJEKA KOJI JE RASKRINKAO LISCE I TRAZI VRACANJE OTETOG KO JE TU LUD ZBUNJEN NORMALAN RS 99% JE UZ ZA DRASKA OVI STO TRAZE OPOZIV NEKA POCNU DA MISLE SVOJOM GLAVOM A NE DA DALJINSKIM LISCI UPRAVLJAJU NJIMA UPOTREBITE PAMET MORAL A NE DA VAS ZLOUPOTREBLJAVAJU DRASKO PUNA PODRSKA BANJALUKA SVA JE IZ TEBE I ONI STO SU BILI ZA NJIH SAD SU ZA TEBE SVAKI DAN U GRADU SVI TE VELICAJU TI NJIHOVIM POGRESNIM POTEZIMA SAMO RASZES PUSTI IH NEKA LAJU....

ODGOVORITE
Name

Tako je

20.03.2021 08:12

Svaka cast.

ODGOVORITE
Name

Sasvim jasno

20.03.2021 08:16

I planski smanjivali budjet socijal. kategorijama a zaduzivali i pljackali grad na sve nacine. Valja grad posle 22 godine vratiti u zivot dostojan svakom covjeku a ne da je samo u funkciji umrezenih kriminalaca...

ODGOVORITE
Name

Laki

20.03.2021 18:10

Bravo za draska samo tako nastavi rastjeraj tu korumpiranu badu imas punu podrsku .Nemoj obracati paznju na komentare korumpiranih botova 22 je blizu

ODGOVORITE
Name

Suzana

21.03.2021 16:17

Mlad Pametan normalan samo naprijed

ODGOVORITE
Name

Василије

21.03.2021 19:54

Господине млади театрални манипулаторе и мајсторе за перфомансе побрините се мало за изглед града. Прање улица, уређење зелених површина, завршетак моста у Српским Топлицама, наставак градње новог градског моста у Доцу, ... . Шта ће те рећи својим бирачима, када за три мјесеца оставите пустош у граду. Укључите се у борбу против пандемије, сјетите се како је то маестрално радио г. Радојичић!

ODGOVORITE
Name

Tvornica

22.03.2021 11:32

Sta rece, sta si ti to uradio za 3 mjeseca u BL?? SLikas se pored groba malog Spomenka, tacnije POZIRAS! Kako te nije sramota, gledas svaku priliku da iskoristis da se ispromovises, nista ti nije sveto! Vidjecemo mi jos ko si ti, cuj on ce stati u kraj kriminalu, cime, kako?? Znanjem sigurno ne!

ODGOVORITE