Градишка: Због дроге ухапшен и медицински техничар

У полицијској акцији „Кеј“ данас је на подручју Градишке ухапшен Младен Слијепчевић (39), медицински техничар запослен у Служби хитне помоћи тамошњег Дома здравља, те је пронађена и одузета одређена количина наркотика.

Република Српска 10.03.2021 | 20:08
Градишка: Због дроге ухапшен и медицински техничар

Осим Слијепчевића, у овој акцији лисице на руке су стављене и Огњену Мићићу (29) и Бојану Гудалу (24), а дрога је, према према нашем извору, заплијењена код њих двојице.

– Ова тројка је одраније позната полицији. Само неколико дана раније, од Мићића је одузет аутомобил. Он је 4. марта контролисан док је возио „мерцедес“, који је припадао његовом оцу. Утврђено је да возио прије стицања права на управљање, те да у Регистру новчаних казни има дуг од 20.130 марака – каже саговорник Српскаинфо.

Ноћна смјена

Кад је у питању Слијепчевић, он је у ноћи између уторка и сриједе одрадио ноћну смјену у Служби хитне медицинске помоћи.

– Он је заврши смјену и таман када је планирао да крене кући, полицајци су дошли по њега у Дом здравља. Потом су га одвели до стана, који је претресен, а он је ухапшен –  појаснио је наш извор.

У склопу акције су полицајци пронашли велики број шприци за ињекције, као и бјанко обрасце за љекарске рецепте, овјерене печатом.

– Сумња се да је печатиране, непопуњене рецепте, из Дома здравља износио Слијепчевић. Такве рецепте потом је могуће попунити и отићи у апотеку, те с њима узети одређене медикаменте или супстанце – истиче извор Српскаинфо.

“Није први пут”

Весна Глувић-Челић, директорка Дома здравља Градишка, потврдила је да је Слијепчевић запослен у њиховој Служби хитне помоћи, као и да ово није први пут како је он предмет полицијске истраге.

– Ово није први пут да се дешавају овакве ствари. Имам информацију да је он јутрос приведен, на крају смјене. Радио је ноћну смјену и на крају смјене су га привели. То је информација којом располажем. По којој основи је приведен, не знам. Чекам да ми јаве из полиције, немам никакве званичне информације – рекла је Глувић-Челићева.

Нема сазнања о томе да је Слијепчевић из ове здравствене установе, евентуално, износио љекарске рецепте или било каква медицинска средства.

 – Нико ми није ништа пријављивао – рекла је и додала да она о свему прво мора имати писмену обавијест, након чега ће Слијепчевић у Дому здравља бити третиран у складу са законом.

(Српскаинфо)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ГР

10.03.2021 19:45

Бојан од прави родитеља и фамилије, која је без грешке!!! Немогу да вјерујем!!! Гдје та омладина иде??? Какав је циљ живота???

ОДГОВОРИТЕ
Name

РН

11.03.2021 00:00

Поднеси оставку директорице. Ти не знаш ништа шта се ради у установи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

О_о

11.03.2021 04:14

Свашта је у тексту напаковано, само није речено какву су то "дрогу" пронашли? Медицински шприцеви и игле?! Забога, па то је у слободној продаји и нека неко објасни зашто се то не смије имати у кући?!! Дијабетичарима је то нормалан прибор, да би сами себи могли давати инсулин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фреy40

11.03.2021 07:30

Каже директорица није први пут предмет полицијске истраге и он и даље ради на таквом радном мјесту,без икаквих санкција.Све сами лопови и дилери,који цијене једни друге.Он ће на крају бити унапријеђен у Хитној помоћи.Можда буде главни техничар.Странка која је довела директорицу(Уједињена Српска) знаће препознати квалитет у дотичном младићу.

ОДГОВОРИТЕ