Моззарт нуди највеће квоте на свијету

Моззарт нуди највеће квоте на свијету: Бијелсина чета спрема за освету уз квоту 2,02. Моззарт вас части и двојкама на Митјиланд и Клуж

Забава 08.02.2021 | 14:17
Моззарт нуди највеће квоте на свијету

ЛИДС - КРИСТАЛ ПАЛАС, кец, 2,02

У западном Јоркширу спрема се дуел тимова који су до сада сакупили по 29 бодова и чије одбране спадају у ред најдарежљивијих (Лидс 38 примљених голова, Палас један мање).

То један од разлога због којих нова голеада делује сасвим реално. У првом дијелу сезоне лондонски Орлови су на свом Селхерст парку славили са 4:1, али сада гостују на Еланд роуду добрано десетковани, практично без десеторице играча и најутицајнијег на игру, Вилфреда Захе.

Јоркширци су спремни за освету на погодн Рафиње и Патрика Бамфорда који су ове сезоне учествовали у 24 од 36 голова екипе.,

РАНДЕРС - МИТЈИЛАНД, двојка, 1,93

Довољно је истаћи да домаћин 20 утакмица заредом није побиједио Вукове и да се то посљедњи пут догодило 2012. године у купу.

Бранилац трофеја данске Суперлиге је побјеђивао Рандерс на посљедњих девет међусобних мечева, а од претходних шест, на четири није примио гол.

Међутим Рандерс је у овом тренутку, са шест везаних побједа, тим који одликује најбоља форма у лиги, а са 12 примљених голова има и епитет најчвршће одбране.

Митјиланд послије пораза од Сондерјиска жели повратак на пут успјеха и рјешен је да стане на пут домаћину.

БОТОСАНИ - КЛУЖ, двојка, 2,15

Клуж је нанизао девет мечева без пораза, а уколико буде славио против Ботошанија прескочиће ФЦСБ и преотети му лидерску позицију румунског шампионата.

Оно што ове сезоне ради одбрана Клужа права је умјетност, јер је допустила само десет погодака ривалима на 21 утакмици.

Жељезничари су ријешени да и четврти пут заредом надиграју и сломе Ботосани, а два пута у посљедња три дуела са данашњим ривалом успјели су да сачувају мрежу.

Уживајте и зарадите уз највеће квоте на свијету у Моззарту.

Регистрацију за онлајн клађење можете започети овдје.

НАПОМЕНА: Квоте су подложне промјенама, али ће у сваком тренутку у Моззарту бити највеће на свијету.

(БН)