Mozzart nudi najveće kvote na svijetu

Mozzart nudi najveće kvote na svijetu: Bijelsina četa sprema za osvetu uz kvotu 2,02. Mozzart vas časti i dvojkama na Mitjiland i Kluž

Zabava 08.02.2021 | 14:17
Mozzart nudi najveće kvote na svijetu

LIDS - KRISTAL PALAS, kec, 2,02

U zapadnom Jorkširu sprema se duel timova koji su do sada sakupili po 29 bodova i čije odbrane spadaju u red najdarežljivijih (Lids 38 primljenih golova, Palas jedan manje).

To jedan od razloga zbog kojih nova goleada deluje sasvim realno. U prvom dijelu sezone londonski Orlovi su na svom Selherst parku slavili sa 4:1, ali sada gostuju na Eland roudu dobrano desetkovani, praktično bez desetorice igrača i najuticajnijeg na igru, Vilfreda Zahe.

Jorkširci su spremni za osvetu na pogodn Rafinje i Patrika Bamforda koji su ove sezone učestvovali u 24 od 36 golova ekipe.,

RANDERS - MITJILAND, dvojka, 1,93

Dovoljno je istaći da domaćin 20 utakmica zaredom nije pobijedio Vukove i da se to posljednji put dogodilo 2012. godine u kupu.

Branilac trofeja danske Superlige je pobjeđivao Randers na posljednjih devet međusobnih mečeva, a od prethodnih šest, na četiri nije primio gol.

Međutim Randers je u ovom trenutku, sa šest vezanih pobjeda, tim koji odlikuje najbolja forma u ligi, a sa 12 primljenih golova ima i epitet najčvršće odbrane.

Mitjiland poslije poraza od Sonderjiska želi povratak na put uspjeha i rješen je da stane na put domaćinu.

BOTOSANI - KLUŽ, dvojka, 2,15

Kluž je nanizao devet mečeva bez poraza, a ukoliko bude slavio protiv Botošanija preskočiće FCSB i preoteti mu lidersku poziciju rumunskog šampionata.

Ono što ove sezone radi odbrana Kluža prava je umjetnost, jer je dopustila samo deset pogodaka rivalima na 21 utakmici.

Željezničari su riješeni da i četvrti put zaredom nadigraju i slome Botosani, a dva puta u posljednja tri duela sa današnjim rivalom uspjeli su da sačuvaju mrežu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu.

Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(BN)