Севе и Игор не живе заједно, а сада га зове на суд као сведока!

Северину Којић (48) на Општинском грађанском суду у Загребу тужила је учитељица због инцидента у школи у октобру 2019. године. Учитељица од певачице тражи 70.000 куна тј око 10.000 еура одштете.

Забава 29.01.2021 | 13:53
Севе и Игор не живе заједно, а сада га зове на суд као сведока!

Тужба је поднета прошлог априла. Прво рочиште заказано је за новембар прошле године, али је одложено. На другом припремном рочишту у Палати правде у четвртак нису се појавиле ни Северина ни учитељица, вец́ њихови адвокати. Севе и учитељица нису морали ни да се појаве, иако су могли.

Северинин аутомобил наводно је у четвртак био пркоран испред њеног стана на загребачком Козјаку, а ролетне су биле спуштене. На рочишту у четвртак у Вуковарској улици предложени су и сведоци. Између осталог, Северинина адвокатица Јасминка Билош наводно жели да као сведока види супруга певачице Игора Којиц́а (33), који је и даље пријављен на њеној адреси у Козјаку, иако је последњих месеци наводно у Србији.

Севе и Игор су и даље венчани на папиру, према сазнањима са суда. И даље се прате на друштвеним мрежама, али се наводно "не воле". Последњу објаву певачица му је посветила прошлог лета, када је славио рођендан. Овог лета Севе је била на имању Томислава Воштиниц́а недалеко од Загреба. Тамо је наздравила са друштвом.Севе  и Воштиниц́ такође су летос били на крстарењу.

Тада га је наводно представљала као телохранитеља. Након што су почеле спекулације да су у вези, певачица је то жестоко демантовала. Изјавила је да су само пријатељи. Северина, изгледа, не жели превише да се замара бројним судским рочиштима. Последњих дана на друштвеним мрежама објављује провокативне фотографије у купац́им костимима, сец́ајуц́и се лета.

Певачица се наводно није појавила ни на последња два рочишта, која је у спору против ње, такође у Палати правде, покренула судија Луција Ласиц́, која ју је у фебруару прошле године тужила због кршења права личности и тражила одштету од 2.600 евра. Севе се и даље суди са бившим партнером Миланом Поповиц́ем.

Извор: курир/24сата.хр Фото: принтсцреен/ ПИXСЕЕЛ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ја сам опет

31.01.2021 22:12

Они нису имали спигло кад су исли на вјенцање а за судију је лако јер то се види!

ОДГОВОРИТЕ