Малена Миња стигла у Лос Анђелес на лијечење

Малена Миња Матић (1) стигла је јутрос у Лос Анђелес гдје ће примити Золгенсму, лијек који се узима једном у животу, а кошта 2,1 милион долара.

Вијести 24.01.2021 | 11:05
Малена Миња стигла у Лос Анђелес на лијечење

Миња је стигла у ЛА по своју шансу – написали су њени родитељи на Инстаграму.

Подсјетимо, Миња је са својим родитељима јуче одлетјела за САД, након што је утврђено да је спремна да тамо настави лијечење. Тамо се већ налази један мали херој, Лана Јовановић, која је крајм године добила овај лијек.

– Захваљујући вама је успјела! Хвала што сте подржали сваки мој апел, сваку лицитацију, хвала што сте подржали Мињу, Матиће и њихову борбу! Сада нам остаје да држимо палчеве и да нам се наша принцеза врати здрава, насмијана! Дубоко вјерујем у то! И хвала што сте још једном показали колико смо јаки заједно! Хвала што нисте окретали главу и што сте побиједили заједно са Мињом прву препреку! Сад идемо јако са пуно вјере и молитве, до Мињиних првих корака – написала је Јелена Игњатовић у Фејсбук групи Буди хуман – хуманитарне лицитације, преноси Телеграф.

Још 9. децембра, послије неколико мјесеци интензивне борбе хуманих људи, прикупљено је 2,4 милиона долара за Мињин лијек и лијечење у Сједињеним Америчким Државама.

Хумани људи широм Србије продавали су све – од игле до локомотиве, како би помогли овој предивној дјевојчици да што дође до свог првог циља, односно те огромне своте новца.

(Телеграф)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ццц

24.01.2021 12:23

Нека је са срецом,мали андјеле,да будес велика радост својим родитељима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гацо

24.01.2021 12:25

Сретно наса малена.зелим ти пуно пуно здравља и среце .и твојим храбрим родитељима зелим свако добро.данам се вратите сретни и радосни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

24.01.2021 12:51

Сву ти срецу овог свијета зелим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

24.01.2021 13:21

Стетно пиле малено! Да нас се вратис здрава и весела!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

25.01.2021 02:18

Држим фиге анђеле.?

ОДГОВОРИТЕ