Malena Minja stigla u Los Anđeles na liječenje

Malena Minja Matić (1) stigla je jutros u Los Anđeles gdje će primiti Zolgensmu, lijek koji se uzima jednom u životu, a košta 2,1 milion dolara.

Vijesti 24.01.2021 | 11:05
Malena Minja stigla u Los Anđeles na liječenje

Minja je stigla u LA po svoju šansu – napisali su njeni roditelji na Instagramu.

Podsjetimo, Minja je sa svojim roditeljima juče odletjela za SAD, nakon što je utvrđeno da je spremna da tamo nastavi liječenje. Tamo se već nalazi jedan mali heroj, Lana Jovanović, koja je krajm godine dobila ovaj lijek.

– Zahvaljujući vama je uspjela! Hvala što ste podržali svaki moj apel, svaku licitaciju, hvala što ste podržali Minju, Matiće i njihovu borbu! Sada nam ostaje da držimo palčeve i da nam se naša princeza vrati zdrava, nasmijana! Duboko vjerujem u to! I hvala što ste još jednom pokazali koliko smo jaki zajedno! Hvala što niste okretali glavu i što ste pobijedili zajedno sa Minjom prvu prepreku! Sad idemo jako sa puno vjere i molitve, do Minjinih prvih koraka – napisala je Jelena Ignjatović u Fejsbuk grupi Budi human – humanitarne licitacije, prenosi Telegraf.

Još 9. decembra, poslije nekoliko mjeseci intenzivne borbe humanih ljudi, prikupljeno je 2,4 miliona dolara za Minjin lijek i liječenje u Sjedinjenim Američkim Državama.

Humani ljudi širom Srbije prodavali su sve – od igle do lokomotive, kako bi pomogli ovoj predivnoj djevojčici da što dođe do svog prvog cilja, odnosno te ogromne svote novca.

(Telegraf)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Ccc

24.01.2021 12:23

Neka je sa srecom,mali andjele,da budes velika radost svojim roditeljima.

ODGOVORITE
Name

Gaco

24.01.2021 12:25

Sretno nasa malena.zelim ti puno puno zdravlja i srece .i tvojim hrabrim roditeljima zelim svako dobro.danam se vratite sretni i radosni.

ODGOVORITE
Name

Banjaluka

24.01.2021 12:51

Svu ti srecu ovog svijeta zelim

ODGOVORITE
Name

Borac

24.01.2021 13:21

Stetno pile maleno! Da nas se vratis zdrava i vesela!

ODGOVORITE
Name

Sandra

25.01.2021 02:18

Držim fige anđele.?

ODGOVORITE