Сека Саблић згрожена Алексићем и пружила подршку глумици!

Легендарна глумица Јелисавета Сека Саблић подржала је колегиницу Милену Радуловић након њене исповести да ју је чувени педагог глуме Мирослав Мика Алексић силовао.

Забава 18.01.2021 | 13:29
Сека Саблић згрожена Алексићем и пружила подршку глумици!

Она је рекла да, на срећу, никада није упознала Алексића, али да јој је гледјаући његове емисије са децом било јасно да гледа, како је рекла, монструма.

''Придружујем се згражавању и најстрашнијој осуди за Мику Алексића кога на срећу нисам ни видела ни упознала, али сам видела пре неколико година његову емисију са децом и јасно ми је било да гледам монструма! Треба да се запита ово несређено друштво где су психолози итд. Овако су предатору жртве саме долазиле и то оне најлепше, устрепталих душа, жељне лепоте глуме. Наравно, велике честитке девојкама”, рекла је Сека Саблић.

Подсетимо, у суботу увече је попут бомбе одјекнула исповест глумице Милене Радуловић, у којој тврди да ју је у њеној 17. години више пута силовао угледни београдски учитељ глуме Мика Алексић.

У снажном сведочењу које је Радуловић дала за “Блиц”, млада глумица је, између осталог, рекла:

 

“Мика је водио рачуна да се то (сексуално злостављање, прим. аут.) догоди у току часа, али у соби поред оне у којој су били остали ученици, или у периоду када се због пријемног на ФДУ интензивира рад. Није остављао простор да неко посумња да се ту дешава нешто толико ужасно.”

Глумци, певачи, водитељи, новинари, политички активисти, чланови и председници невладиних организација – сви они стали су у одбрану и пружили подршку глумици Милени Радуловић.

Поред многобројних коментара подршке који су од глумаца Милана Марића, Александра Радојичића, Ивана Босиљчића, Миодрага Радоњића, Горана Шушљика, колегинице Нине Јанковић, Јелисавете Орашанин, Ане Франић, Наде Шаргин, водитељке Марије Килибарда, Миње Милетић и Ирине Вукотић стигле на Инстаграму, јавне личности су о овој теми биле нарочито гласне и на Твитеру, те су позвали на солидарност са Миленом Радуловић. Поједини од њих, препричали су и своја лична искуства са Миком Алексићем.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар