Исповести девојака које су ишле у школу Мике Алексића о злостављању!

Вест да је Мирослав Мика Алексић силовао глумицу Милену Радуловић када је имала само 17 година шокирала је многе.

Забава 17.01.2021 | 12:44
Исповести девојака које су ишле у школу Мике Алексића о злостављању!

Милена је позвала и друге девојчице и девојке које су похађале Микину глумачку школу да проговоре, а то су неке одмах и урадиле на друштвеним мрежама.

"Када сам напунила неких 16, 17 година, Мика ме је позвао код себе у канцеларију на разговор. Не сећам се тачно како је то искомуницирао. Све у свему, почео је да ме испитује везано за секс. Врло се добро сећам питања, као и шта сам имала обучено тај дан, што сам касније чула да хоће да се деси када је неки трауматичан тренутак био у твом животу. Питања су била: "Да ли се кре*еш?". Ја сам се наравно збунила, али пошто се подразумевало у мом животу да се на свако Микино питање одговори, ја сам стидљиво одговорила "да", на шта се он насмејао и рекао: "Да, да, а је л' волиш да се кре*еш?". Ја сам и даље била потпуно збуњена ситуацијом која се дешава, али је он само наставио да поставља питања. "А где највише волиш да се кре*еш?". Ја сам и даље имала неки тупави кез на лицу па је уместо мене он одговорио на то питање: "Где стигнеш, а?", након тога је престао да ме испитује и једине ситуације које се сећам следеће је било да ми је тражио да устанем и да се окренем, што сам ја послушно урадила, да би ме он потапшао/протресао по дупету и рекао: "Мало је канта, али може да прође", само је део исповести једне од девојака.

Јелена Радовић Шаргарепица на Твитеру је написала своје искуство.

 

"Сећам се да је од почетка био суров, да нас је на аудицији примио само неколико, а дошло је на десетине... Родитељима нисам говорила због чега не идем код Мике, мислили су да ме мрзи", део је речи Јелене, која није крила како се осећала кад је похађала Микину глумачку школу.

Извор:Курир.рс Фото: принтсцреен

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар