Одржан помен Џеју Рамадановском!

На београдском Новом гробљу данас је одржан четрдесетодневни помен легендарном певачу Џеју Рамадановском, који је преминуо 6. децембра.

Магазин 14.01.2021 | 20:02
Одржан помен Џеју Рамадановском!

У Алеји заслужних грађана, на Џејевом гробу данас су се окупили његови најмилији - ћерке Марија и Ана, јој је дошла у пратњи свог супруга, певача Адила Максутовића, бивша супруга Нада, као и Андријана, жена са којом је певач живео последњих година. Помену легендарном певачу присуствовао је и његов близак пријатељ и кум Зоран Јагодић Руле, као и певач Стеван Анђелковић.

Након што су се породица и пријатељи окупили, на гробљу је обављен и обред муслиманске вероисповести.

Легендарни певач Џеј Рамадановски, је преминуо 6. децембра у 56. години у свом стану на Дорћолу. Њега је издало срце, како су показали резултати обдукције.

Певач Џеј Рамадановски сахањен је на Новог гробљу у Алеји заслужних грађана према муслиманским обичајима. Певача су на вечни починак испратиле виолине које су певале његову песму "Недеља".

Екипа Ало.рс посетила је гроб певачке легенде и тамо затекла призоре који су нам натерали сузе на очи. Наиме на гробу Рамадановског људи који су долазили остављали су цвеће, свеће, а оно што је посебно привукло пажњу и растужило су цигарете које је певач највише волео и познато је да је био страствени пушач.

Извор: Курир/Ало.рс Фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар