Откривена тајна после 14 година: Жељко и Ксенија снимили песму пре трагедије!

Ксенија Пајчин изгубила је свој живот када ју је 16. марта 2010. године хицем из пиштоља усмртио њен тадашњи дечко Филип Каписода, а затим извршио самоубиство. Иако је прошло више од деценије од њене смрти, и даље се сазнају неки детаљи из њеног живота, а један од њих има везе са певачем Жељком Шашићем.

Забава 11.01.2021 | 18:42
Откривена тајна после 14 година: Жељко и Ксенија снимили песму пре трагедије!

Наиме, Жељко Шашић и покојна Ксенија Пајчин пре 14 година су заједно снимили песму, а она никада није угледала светлост дана. Овај "бисер" стоји негде у архиви и чека да буде објављен.

Жељко и Ксенија били су најбољи пријатељи и песма је требала да буде круна њиховог пријатељства. Још 2009. године Ксенија је промовисала свој албум и са Жељком је била гошћа у емисији "Браво шоу" и он је тада ексклузивно саопштио да су снимили дует и да је веома узбуђен због песме.

"Песма је темпераментна и текст је интересантан. И ту негде, када сам је отпевао и када сам чуо, готово цео аранжман, у томе сам чуо некога као што је Ксенија Пајчин. Веровала или не. Неспојиво, можда до сада. Позвао сам Ксенију, она је дошла у студио, чула је, то се њој свидело, отпевала је своју деоницу и испала је једна веома интересантна песма. Нажалост, нисмо стигли да је измиксамо до ове емисије, зато што наш драги сниматељ се није нешто добро осећао ових дана. Али сигурно је да ће то у најскоријој будућности бити негде премијерно изведено. Дакле, нећу рећи да је то дуетска песма Жељко Шашић и Ксенија Пајчин, али ћу рећи да је то изузетан спој. Жестока је и темперамента", рекао је тада Жељко, а Ксенија се надовезала:

"Јако је темперамента. Поздрављамо сниматеља. Ја мислим да је то дуетска песма."

Жељко Шашић је сада, након 14 година испричао шта се догодило са песмом и зашто никада није угледала светлост дана:

"То је била чврста и модерна мелодија, где, углавном, ја певам, а био је један део који је страшно одговарао Ксенијиној енергији. Било је на неколико језика и она је реповала на шпанском и енглеском. Тај тонски запис је остао у једном студију, то постоји у архиви, али никад нисмо објавили све то. То смо снимали неколико година пре њене везе са проблематичним дечком. Спот смо такође хтели да направимо, али, нажалост, нисмо то све реализовали. Знате како, певачи сниме масу песама, али не објаве све. Можда се то ископа и објави једног дана, нисам размишљао о томе", открио је Шашић тајну чувану 14 година.

Извор: Курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ММ

11.01.2021 21:41

Бозе,како је била лепа ова девојка.Поцивај у миру драга Ксенија.Нека те андјели цувају.

ОДГОВОРИТЕ