Арапски принц нуди 10 милиона реперу за ноћ с његовом женом!

Јавни приказ “финансијских потешкоц́а” америчког репера Кање Веста донело му је неочекивану понуду младоликог сина и наследника саудијског краља Салмана, принца Мохамеда. Понуда је крајње једноставна - 10 милиона долара за ноћ са Ким Кардашијан.

Забава 11.01.2021 | 16:35
Арапски принц нуди 10 милиона реперу за ноћ с његовом женом!

Контроверзни репер Кање Вест, објавио је да има 53 милиона долара личног дуга, те је затражио помоц́ од Марка Закерберга, оснивача Фејсбука.

Кање му је тражио милијарду долара да би наставио да се бави уметношц́у. Такође је рекао да би био спреман да прихвати новац и од Гугловог Лерија Пејџа или било ког другог богатог добротвора. Иако познати милијардери нису одговорили на његов позив, Принц Мухамед јесте.

“Не занима ме уопште његова музика или одец́а, али његова супруга је благо од непроцењиве вредности. Радо бих платио 10 милиона долара или више да проведем једну ноц́ с њом”, рекао је Принц медијима.

Ни Кање Вест ни Ким Кардашијан још нису реаговали на понуду, која је вец́ изазвала бурне реакције разних феминистичких организација.

У интервјуу за ЦБС, портпаролка Женске мреже, Џејн Остин, назвала је ову понуду “увредом за жене широм света”, рекавши да показује како се жене и даље третирају као предмети у одређеним деловима света. Национална организација за жене чак је позвала на протест, који ц́е се одржати испред саудијске амбасаде у Вашингтону, у суботу.

Извор: Нова.рс Фото: ЕПА-ЕФЕ

Коментари / 0

Оставите коментар