Том Круз бијесан на запослене, пљуште откази

Том Круз очито никако не може да се помири са људима који се не придржавају епидемиолошких мјера на снимању. Наиме, у току је рад на филму "Немогућа мисија 7", а холивудска звијезда је поново бјеснила.

Магазин 17.12.2020 | 17:35
Том Круз бијесан на запослене, пљуште откази

Подсјетимо, јуче се интернетом проширио аудио-снимак на ком се чује како Том Круз виче на запослене на сету, псујући и наглашавајући како они угрожавају на хиљаде породица тиме што се не придржавају потребних мјера заштите од вируса корона.

"Још једном то урадите и је**но летите напоље! Ако било ко у екипи то уради - крај! Да нисте то је***о урадили никада више. Ми омогућавамо хиљаде послова другима, је**те. Без извињавања. Извините се оним људима који ће изгубити кућу ако се ова индустрија угаси", викао је Том Круз.

Његов гњев се поново пробудио, само дан касније, а овога пута посљедице нису изостале - петоро људи добило је отказ, преноси британски Сан.

"Његов први излив бијеса је био веома снажан, али то је била само кап која је прелила чашу послије неколико мјесеци напетости. Неколико људи је отишло. Ипак, морате да разумијете и Тома. Много је уложио у тај филм, и послије неколико одлагања, само хоће да се то што прије заврши. Полудио је јер неки не схватају посао озбиљно", рекао је извор.

(Б92)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мрква

17.12.2020 17:48

у праву је лик 100%

ОДГОВОРИТЕ