Жељко Бебек данас слави 75. рођендан!

Жељко Бебек први певач групе "Бијело Дугме" данас пуни 75 година, а његов живот обележила је богата музичка каријера, као и буран љубавни живот.

Забава 16.12.2020 | 17:15
Жељко Бебек данас слави 75. рођендан!

Певач је током свих ових година имао пуно успона и падова. Међутим, сваки му је послужио да крене даље и буде један од најцењенијих музичара на овим просторима.

Био је ожењен два пута, али је срећу пронашао крај треће супруге Ружице која је од њега млађа чак 32 године. Бебек и Ружица у браку су већ 18 година. 

"Нема ту посебне тајне за успешан брак, или вам се деси да сретнете праву особу или не. Ја сам имао ту срећу да је сретнем на време и да смо сродне душе. То нам је осигурало да смо заједно на породичном и животном путу, да уживамо у истим стварим. Увек се трудимо да ценимо једно друго и поштујемо однос. То је оно што је најбитније и што је лепо у односу макар било и на дневној бази", рекао је он једном приликом. 

Он је такође својевремено рекао да се у садашњу супругу заљубио на први поглед и да је одмах знао да је она права. 

"Увек сам мислио да немам времена или да нећу успети да нађем праву љубав. До тада ми је мајка била жена на првом месту. Онда сам срео Ружицу и могу да кажем да је то била љубав на први поглед, одмах сам могао да јој узвратим са „волим те“. Тек кад нађете праву љубав, онда схватите шта та реч заправо значи. Осетите је целим бићем. Поред ње сам научио да постоји нешто што је изнад каријере", рекао је Бебек.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-12-16/12162020043724.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="676" />

Иначе, мало ко зна да је бивши певач Дугмета имао потенцијала да буде успешан спортиста.

- Тренирао сам гимнастику и на свим справама сам био одличан. Ипак, тада је кренуло и интересовање за музику. Она није била доступна у то време, слушали смо радио и емисије које су пуштале музику какву смо слушали. Морали смо да се сналазимо да дођемо до музике. Желео сам да свирам клавир, али то је било јако сиромашно време, па сам купио усну хармонику, била је најјефтинија и доступна.

Извор: курир.рс фото: Драган Кадић 

Коментари / 0

Оставите коментар