Пјевачица Нада Обрић побиједила рак четврти пут

Певачица Нада Обрић годинама мучи муку са раком бешке, који јој се у јуну ове године поново вратио и то четврти Пут. Нада се због тога оперисала, а потом ишла и на хемиотерапије.

Забава 15.12.2020 | 23:29
Пјевачица Нада Обрић побиједила рак четврти пут

Нада се оперисала у Аустрији, у Бечу, где је о њој бринула ћерка Итана Павићевић, која тамо живи и која ју је одвела код најбољих лекара на једну приватну клинику.

Прошле године такође је оперисала канцер, тада у КБЦ „Бежанијска коса”, а пошто је на време установила да се он још једном вратио, успела је да буде мирна непуних годину дана, све до јуна 2020.

Она је сада потврдила да је победила ову борбу и открила како се сада осећа. 

– Иде набоље, иде набоље, хвала Богу. Опоравак тече спорије него што сам хтела и мислила, али иде набоље, борим се. Ја мислим да ћу за неких 10-15 дана потпуно доћи себи – рекла је Нада и додала: 

– Све терапије су готове. Сад следе контроле, али то је нешто што ће ме пратити целог живота и то није ништа страшно.

Због тренутне ситуације са коронавирусом, певачица се додатно пази, јер би овај опаки вирус био веома опасан по њено здравље.

– Чувам се короне. Морам да се чувам по сваку цену. Ја сам не међу осетљивим, него међу најосетљивијим људима. Не виђам се ни са ким. Живим на опрезу. Чак и деца моја кад дођу, са маскама смо унутра. Ја маску, они маску. Боримо се, али тако нам је свима. Проћи ће. Све прође, па ће и ово проћи – закључила је певачица.

Извор: Информер.рс фото: принтсцреен

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Скептик

16.12.2020 05:19

Е ово је херој. Свака част ❤

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зага

16.12.2020 06:14

ЧЕСТИТКЕ ЗА БОРБЕНОСТ И ОПТИМИЗАМ,УЗ ЖЕЉЕ ДА ОСТАТАК ЖИВОТА ПРОВЕДЕШ У ЗДРАВЉУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све

16.12.2020 07:00

најбоље Нади???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

16.12.2020 21:57

Зива била Надо,хероју медју зенама.