Драган Стојковић Пикси нови селектор Србије?

Једно од највећих фудбалских имена са ових простора никад ближи преузимању кормила репрезентације у којој се прославио као капитен.

Фудбал 15.12.2020 | 21:39
Драган Стојковић Пикси нови селектор Србије?

Пиксија највише мотивише Мундијал и нови одлазак на Светско првенство!

Ни Владан Милојевић, ни Саво Милошевић, ни Славиша Јокановић, ни Вељко Пауновић, ни Ремон Домек, већ - Драган Стојковић!

Легендарни Пикси, готово извесно, биће селектор Србије у предстојећим квалификацијама за Светско првенство 2022. године, незванично сазнаје Курир из више извора.

Званичних реакција из Фудбалског савеза Србије, па и од самог Пиксија - нема, али сви су изгледи да ће једно од највећих фудбалских имена са ових простора добити нову улогу у својој богатој каријери.

- Име новог селектора највероватније ће бити објављено до краја ове календарске године - стоји у саопштењу ФСС од пре два дана, кад је споразумно разрешен дужности Љубиша Тумбаковић.

Пикси се и раније помињао као кандидат за селектора Србије, ме|утим, до реализације идеје бивших и садашњих челника Савеза никада није дошло. Како се сазнаје, преговори су сада у завршној фази, а Драгана Стојковића највише мотивише одлазак на Мундијал.

Неспорно је да Србија има одличне фудбалере, заслужила је коначно и велико име у улози селектора. А Пикси то свакако јесте.

(Курир)
 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Зока

15.12.2020 20:46

Никако га нисам готивио увијек би против Сарајева одиграо врхунски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

закон

16.12.2020 10:46

ниста ново све це остат по старом

ОДГОВОРИТЕ