Двојка на Лацио – 1,97, пробајте да нађете већу!

Моззарт промо квоте: Двојка на Лацио – 1,97, пробајте да нађете већу! Осим тријумфа Небескоплавих против Беневента, поклон квоте и на побједе Плзења и Борусије Дортмунд.

Фудбал 15.12.2020 | 13:37
Двојка на Лацио – 1,97, пробајте да нађете већу!

Чека нас буран дан на фудбалским теренима широм планете, а Моззарт је и овог пута спремио велика изненађења у виду квота какве не можете наћи нигдје на свијету! Провјерите, стварно је тако!

Ево и на којим утакмицама Моззарт нуди највеће квоте на свијету…

БЕНЕВЕНТО – ЛАЦИО, двојка, 1,97

Ако питате навијаче Небескоплавих који им је омиљени противник или међу омиљенима, Беневенто ће се сигурно наћи у тој категорији. И то прилично високо рангиран. На претходна три сусрета Лација и Беневента виђене су голеада, и пуна мрежа Вјештица.

У Риму је било 6:2 за Небескоплаве, на гостовању је Лацио славио са 5:1, а истим резултатом елиминисао је Беневенто из италијанског Купа давне 2008. године. Небескоплави су апсолутни фаворити, а двојка у Моззарту је највећа на свијету.

ВЕРДЕР БРЕМЕН – БОРУСИЈА ДОРТМУНД, двојка, 1,65

Утакмице Вердера и Борисије Дортмунд традиционално су једне од најзанимљивијих у Бундеслиги. У декади на измаку жуто-црни су су далеко успјешнији тим, а то су потврђивали и у међусобним окршајима. Радовала се Борусија на претходних шест од десет дуела против зелено-бијелих.

Минуле сезоне БВБ је на Везер стадиону тријумфовао са 2:0 и ако не жели да борба за титулу оде у неповрат, мораће са гостовања да се врати са цијелим плијеном. Побједа на сјеверу Њемачке за Борусију Дортмунд је императив, а двојка у Моззарту је највећа на свијету.

ПЛЗЕЊ – ТЕПЛИЦЕ, кец, 1,30

Одмакли су прашки великани Славија и Спарта далеко, практично су неухватљиви за Викторију Плзењ. Брљао је Плзењ превише и некарактеристично за овај тим. Од средине новембра је без побједе у шампионату Чешке, а бодове је махом просипао на гостовањима.

На четири од пет мечева на домаћем терену Плзењ је био непогрјешив. Против Теплица, које очекује грчевита борба за опстанак, Плзењ не смије себи да допусти нови кикс, а квота на кеца у Моззарту је највећа на свијету.

*НАПОМЕНА: Квоте су подложне промјенама, али ће у сваком тренутку у Моззарту бити највеће на свијету.

Уживајте и зарадите уз највеће квоте на свијету у Моззарту.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БН но1

15.12.2020 13:38

Ко је играо Лацио паре је бацио

ОДГОВОРИТЕ