Чланови "Рибље чорбе" неће присуствовати комеморацији Мише Алексића!

Миша Алексић. оснивач "Рибље чорбе" преминуо је од последица корона вируса. Кремација и последњи опроштај легендарном басисти биће одржан сутра, 2. децембра, на београдском гробљу "Лешће".

Магазин 01.12.2020 | 22:22
Чланови "Рибље чорбе" неће присуствовати комеморацији Мише Алексића!

Тим поводом чланови бенда су се огласили на званичној Фејсбук страници и саопштили да неће присуствовати кремацији њиховог драгог колеге и пријатеља:

"Драги пријатељи, тешко је наћи неког ко Мишу воли више од нас. И не можемо да се помиримо с тим да га више нема. Знамо да је Миша умро од последица подмукле и невидљиве болести. Умро је непотребно. Знамо да није потцењивао ово зло. Носио је маску и чувао се. Ковали смо планове за будућност за коју смо веровали да је имамо. Зло звано корона вирус је и даље међу нама, више него икад и зато сматрамо обавезом да вам саопштимо да чланови Рибље Чорбе неће у среду присуствовати кремацији. Верујемо да ни Миша не би дозволио да се угрози било чије здравље, било чији живот. Кад ова пошаст прође заједно ћемо ожалити нашег и вашег Мишу концертом у његову част. Будите одговорни и здрави. Воли вас Рибља Чорба", пише у саопштењу.