Погледајте шта се у власти догађа ван очију јавности

Важно је осликати стање у СНСД-у прије него је Милорад Додик пребио Бескорисног Идиота Срђана Рајчевића, пузавца/љигавца Срђана Мазалицу и још неколико чланова Градског одбора странке, након дебакла Игора Радојичића којег је Драшко Станивуковић премљео на изборима за Градоначелника Бањалуке, одржаним 15.11.2020.

Република Српска 30.11.2020 | 19:17
Погледајте шта се у власти догађа ван очију јавности

Пише: Слободан Васковић

Седам дана прије избора, један од Додикових Важних Сарадника из Резервног састава (Име не наводим, јер у овом тренутку није ни битно, али је чињеница да је дотични, служећи Додику, постао милионер, бавећи се струјом и струјним ударима по џепу становника), дошао је код лидера СНСД-а и саопштио му да, према његовим информацијама, Радојичић губи изборе.

Морам нагласити да је Електричар из Резервног састава одувијек јако добро обавијештен, као и да има јако добре везе и у Опозицији. Уз то, као разбибрига му служи неколико личних фејк-портала са којих гранатира опозицију. 

Додик се шокирао када му је Резервиста (дјелује само из сјене, већ неколико година и врло ријетко га има у јавности) саопштио да је Радојичићев заостатак, седам дана прије избора, око десет посто за Станивуковићем.

Одмах након тих информација, Додик је позвао Бескорисног Идиота Рајчевића, којем је по наговору Жељке Цвијановић, дао позицију шефа Изборног штаба.

Рекао му је шта је сазнао, али је Ректални Алпиниста, ментално и интелектуално Дупло Голо, устврдио да ствари стоје другачије - да Радојичић има најмање десет посто предности и да сигурно побјеђује.

Додик је био опрезан: Питао је Резервисту Електричара шта би требало предузети?

Резервиста је био директан: Направити неколико нових портала и са њих кренути сипати највулгарније и најодвратније лажне вијести о Станивуковићу, како би се покушало преокренути стање.

Интелектуално и Ментално Дупло Голо се опирало, али му је Додик наредио да то учини.

Звучи невјероватно, али Ректални Алпиниста није извршио Додиково наређење.

-15.11., након пребројавања гласова са првих шездесетак бирачких мјеста било је јасно да Радојичић губи; Када су почели пристизати резултати из сеоских подручја, било је неспорно да је Радојичић “погубљен”.

Додик је стигао у Изборни штаб, узео столицу, поломио сав инвентар, ухватио Ректалног Алпинисту за врат, снажно га стискао; Потом му је пустио врат, тада већ кокошију шију, звизнуо му пар снажних шамара и, узгред, помео са њим патос.

Затим је прошао кроз Мазалицу, што заиста није проблем, али је и одвратно, јер је ријеч о пихтији, а затим је …. све по списку Николи Шпирићу и Душанки Души Мајкић.

Мала дигресија - тешко му замјерам вербални атак на Душу; Она ми је омиљена чланица СНСД-а.

-16.11. - Дан послије изборног дебакла, ломљења, батинања…, одржан је састанак врха СНСД-а; Додик је био, најблаже речено, ван себе све вријеме састанка; Псовке, пријетње, увреде; Бијес без преседана…

Један од Додикових најближих Сарадника савјетовао му је да не излази у том стању пред јавност; Жељка Цвијановић је инсистирала да се обрати јавности.

Сарадник се супротставио Цвијановићевој, она је остала при свом; Додик је, на запрепашћење свих, одгурнуо Сарадника, послушао Цвијановићеву, изишао пред новинаре и заувијек се јавно спалио пред Бањалучанима; Изгорио је на вулгарним пријетњама које је изговорио. 

"Мислим да је важно да говоримо јасно. Он (нови градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић оп.а) има своје надлежности и представља град, нека се шепури и ради. Рекао је да ће ђаци и пензионери добити бесплатан градски пријевоз. Нека предложи, подржат ћемо, али хајде да видимо како ће то финансирати. Како ће финансирати градско гријање које смо ми сваке године субвенционирали. Зашто би то радила Република Српска? Имамо и друге општине које треба помоћи. Прекинут ћемо све инвестиција са нивоа РС-а", запријетио је чистим Пираленом Додик.

Цвијановићева је била јако задовољна, као и Болесници који су одмах након тога подржали “кажњавање Бањалучана”; Сарадник, врло близак и врло одан Додику, остао је понижен.

-17.11.-Додик је наставио да Дивља и опет је патосирао Рајчевића у просторијама странке.

Ментални и Интелектуални Дупло Голо има заиста Стаклене Ноге - одмах је пао, а никог храброг није било да убаци пешкир у просторију коју је Додик детаљно демолирао.

Врхунац Лудила због Радојичићевог дебакла, Додик је презентовао Уличарским наступом на округлом столу Савјета безбједности УН, одржаном 24.11.2020.

Није Додику до Радојичића, већ што је он поражен и што му порази тек слиједе.

Након десет дана Дивљаштва, некако су успјели да га примире и кренули да Аутократу поново боје фарбама лажне доброте.

Стаклене Ноге је још добро прошао, ако се има у виду да за Радојичића нису гласали ни сви чланови СНСД-а; Навешћу само један примјер: у бањалучком насељу Старчевица, СНСД има око 2.500 чланова, а само њих 1.400 је гласало за Радојичића.

Рајчевић је, изван сваке разумне сумње, незналица који је успио досегнути одређене позиције бљутавим љигавим улизиштвом, али и врло брзо показати да је потпуни Бескорисни Идиот.

Тај Идиот од избора наовамо, преко подређених му ботова, али и уз помоћ појединаца из Лукачеве фракције у МУП РС, покушава да “провали” мој мејл; Односно да га преузме и са њега почне слати, на разне адресе, болесне, психотичне, језиве поруке и видео уратке, како би ми се осветио.

Досад је фијаско доживио на гмаил.цом, yахоо.цом, те још неколико провајдера; Али упорно настављају; Тешко да ће успјети, али ово је прилика да обавијестим јавност на шта су све Додикови Идиоти спремни.

Уколико настави са атацима биће то врло интересантно, а мој одговор још интересантнији.

Да завршим овај богоугодни текст о Дивљаштву и Насиљу унутар Секте.

Након што се Додик коначно примирио, тврде ми да је размислио, проанализирао и извукао сљедећи закључак - Цвијановићева је његов највећи унутарстраначки непријатељ (Лукач и Зоран Тегелтија иду у пакету). 

Дуго му је и требало да схвати!  Прекасно!

Даље слиједи Обрачун!

хттп://слободанвасковиц.блогспот.цом/

Коментари / 52

Оставите коментар
Name

Оља

30.11.2020 18:41

Они це се збохг функција тј.пара поубијат

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

30.11.2020 19:36

Надати се

Name

Окрени и други образ!

30.11.2020 20:20

Додига перија своје поданике, ха, ха.. Па то нису људи него бескицмењаци, пузеви балаци..

Name

Оа како неце

30.11.2020 20:44

Стравицна пљацка је изврсена, на прагу одговорност за све..... Ваља скрити трагове али пљацка је толика да је то просто немоге.....

Name

Министар

30.11.2020 20:46

Не знам како вјеровати овом васковицу када лазе о јавним подацима. на сајту цик бих су изасли резултати и на 20 бирацких мјеста у насељу Старцевица радојициц има преко 3500 гласова. Јесте изгубио и треба да изгубе али ово је цисто лупетање.

Name

Јоооле

30.11.2020 21:06

Јбте па овај све зна. Хоце ли долазити дјед мраз ове године. Прица се да има корону. Молим информацију из прве руке

Name

Зоки Оља

30.11.2020 21:47

Боже дај!

Name

Васковиц је легенда

01.12.2020 07:35

Овакав опис дусевног стања баје као и оноликих плтрона око њега не би описао ни добар психијатар

Name

НР

01.12.2020 08:15

Ревизија убија.

Name

Новинар под наводницима?

02.12.2020 09:14

"Премљео" и "фејк" дефинитивно одговарају на питање гдје сте стекли звање "новинара". Од данас престајем да цитам васе објаве (јер то нису вијести). Разлог, па разлог је то сто такве "цопy-пасте-финанце соурце" вијести никако не могу бити вјеродостојне и увјек играју за једну страну, наравно ону која плаћа.

Name

Драган

30.11.2020 18:44

С обзиром да је Миле у своју секту окупио само морални сљам оцекујем (и зелим) да це се на крају поубијати измедју себе

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

30.11.2020 19:35

Колико је мени познато , "велики баја" хвата на галаму , превару и фол , тј. на килажу - масу и висину , а то пролази код поменутих љигаваца који су му слични. Сви које је он шамарао , давио и "брисао под" су тако прошли само због тога што је он био окружен обезбјеђењем. Да се вратим на прву тврдњу а познато ми је да је још у најбољим годинама (а не сада на прагу старости) клецао кољенима пред нижима и ситнијима од себе , додуше опаснијима. Дакле , без обезбјеђења (неки их зову и гориле) покушава хватати на фолове док неко не "зарежи" према њему а тада он подвија реп , стисне се и убрзо почне да цвили.

Name

ТањаС

30.11.2020 19:40

То би било супер

Name

Рајка

30.11.2020 20:01

Опа поцело је поцело богу хвала.

Name

Оги

30.11.2020 18:50

ТО И ЛИЧИ НА ЊЕГА! РУЉАК али невиђени до сад!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобан

30.11.2020 18:57

Тек це у следити безанија, погледајте који дебакл у Самцу, његовог кандидата нигдје нема, невидја се цовјек пропо у земљу

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

30.11.2020 19:05

Амин бозе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миромо

30.11.2020 19:14

Прегорити му сви осигураћи у глави, али дуго су трајали Лука Петровић појаћао мегавата ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

мими53

30.11.2020 19:22

Па зар заиста мислите да смо ми толико сретни да би се то десило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

30.11.2020 19:23

Хијене се гризу само због ловине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добрица

30.11.2020 19:27

Ево данас позајмљује од Вучића и повећава пензије

ОДГОВОРИТЕ
Name

А сину

30.11.2020 22:04

Толико да за баксис....

Name

борац

30.11.2020 19:39

Он луд а они му подмецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

30.11.2020 19:39

Који сте ви паценици годинама слусамо исте Прице готов је следе промене избори су показали да им назалост не пада подршка сваком је јасно кад се реално сагледају ствари да су били председници избори да би поново без проблема победили ову опозицију

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Горана паценика

30.11.2020 20:02

Промјене полако стизу. Буди сигуран паценице.

Name

Ре Горан

30.11.2020 21:10

Ето нека си ти умирио своју савјест. Ако ти казес тако је.

Name

Ре

30.11.2020 21:32

Мени је јасно да су избори фарса гдје нема јаке и организоване контроле.

Name

Ре Горан

01.12.2020 04:10

Јесте, ал на крађу! Ајде да организујемо поштене и фер изборе, па ћемо видјети какав ће бити резултат! Ја говорим за Бањалуку и околину, тј Додиков град, и кажем ти да би изгубио од иоле озбиљног кандидата, јер народ више не може да га смисли! Доста више, па није Тито да влада доживотно!

Name

Q

30.11.2020 19:43

Први ће му нож у леђа забити његови, поменути у тексту

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето

30.11.2020 19:45

Додику,ипак је градонацелник ДРАСКО! Погледај ста си говорио,стамото једна....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шојић

30.11.2020 20:00

Свашта ја сам изненађен

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.11.2020 22:02

А увредјен?

Name

Др. Харнага Шупчагић

30.11.2020 20:01

Овај Васковић некада зна претјерати. Миле да галами, да некога удари, псује, поразбија ивентар, па нема шансе, онако смирен, стабилан, балаге нарави и права добрица, нема шансе да је он то направио а ви Господине Васковићу наставите са лажима. Онаког Човека си нашао да вредјаш, срами се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хопла

30.11.2020 20:01

А ста кога брига ста се ради на депонији, ја се цудим том васковицу како мозе стално да писе о таквом смецу, боље да писе о ливади, суми, једноставно самом себи лосе цини бавеци се тиме онецисцује се и доводи где не треба

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоо

30.11.2020 20:04

Хахаха....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Полтрони Средјо и маза

30.11.2020 20:04

Нека је љигавци и полтроне треба туци да им није дао приступ неби изгубили а овако Ласта ЛА виста бејби па па !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милко

30.11.2020 22:14

Кад месар удари, звоне уши три дана.

Name

Урке

30.11.2020 20:37

Па да су Лукац, Зељка и Тегелтија видили кампању без Баје, добили би изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака

30.11.2020 20:45

Хвала Слоби до неба сто нас инфорнисе нељудима и сотонама,да отприлике закљуцимо кад им је крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

30.11.2020 20:45

И требају се поубијати.Ста смо ми непријатности дозивјели током њихове владавине.Свему има крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОГЛЕДАЈТЕ ИМ ФАЦЕ

30.11.2020 20:49

какви су као скотови.Фујјјј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кнез

30.11.2020 21:11

Овај це проци исто као и Иво Санадер. Иде тим путем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

30.11.2020 21:39

Стварно честитке, одлучан текст! ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тврда линија

01.12.2020 03:09

Истина,псовање мајки а Рајчевић ће ми посебно платити а говорили Радојчић,било хватање за врат и сл.

Name

Из обијести

30.11.2020 22:03

Крух им пресједе, са 7 кора.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

30.11.2020 23:47

Овај Међед је давно изашао из брлога. Овце, поданике, је многе шутирао у Калдери. Зна то и онај ниски, патуљасти, министар полиције Чавић и други. Само међед бије у присуству својих телохранитеља, један на један он је Пиз.а, карактерна особина. Мар..ш Међеде у брлог зима је, а твоје овце су баша овце, али ти се захваљују што пасу док их не пребијеш, у Калдери рецимо. Звоје овце немају кичму, сподобо, наказо, полусвијете, изроде и шљаму, ма.ш у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

01.12.2020 01:46

Ја не знам колики малоумниķ треба бити па повјеровати овим сулудим фикцијама, на којим дрогама си ти, дај и нама мало

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

01.12.2020 08:19

Па нормално да је изгубио када је узео себи Чаву шупка, аЧава има своје мале шупчиће. У електру му раде људи против Додика, у електру Поткозарју цовјек незна писати а само краде струју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Улизице и папци

01.12.2020 09:39

За мене су то најгори људи на свијету. Они подрзавају сваку власт, они и јесу власт. Они сију страх без милости, без икаквог обзира, хладни као лед, остри као ноз,као пси вјерни свакој дрзави и власти, као кур.. невјерни сваком појединцу, најмање људи од свих људи. Док њих има нема среце на свијету, јер це унистити све сто је истинска вриједност....."Тврђава"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давид Царуссо

01.12.2020 17:56

Поздрав за Васковица,иако не знам да ли је све тацно сто писе,али обозавам цитати његове текстове,врх.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мик

02.12.2020 07:31

Ви сте јос гори и све је ово ЛАЗЗЗ

ОДГОВОРИТЕ
Name

40 Британских обавештајаца...

02.12.2020 20:02

Гдје има дима, има и ватре...

ОДГОВОРИТЕ