Серија „Кости“ од 1. јануара на БН телевизији!

Одбројавање почиње!

Република Српска 27.11.2020 | 15:30
Серија „Кости“ од 1. јануара на БН телевизији!

Аутентична прича, продукцијски искорак и одлична глумачка подјела – све то вас чека у новој, напетој трилер серији „Кости“ која ће премијеру у Републици Српској доживјети 1. Јануара у програму БН телевизије.

Десет наставака, по двије епизоде сваке вечери од 1. до 5. јануара, откриће нам драмски приказ Бањалуке из данашњег времена кроз судбине ликова које су исписане пером Николе Коље Пејаковића, сценаристе серије.

„Кости“ су, као други дио бањалучке трилогије, настале у копродукцији Радио-телевизије Србије и „Босонога продукције“ из Бање Луке, редитељски их потписује Саша Хајдуковић, а Бранкица Јанковић је продуцент.

„Након великог успјеха и рекордне гледаности првих епизода серије у Србији, радујемо се што ће се серија ‘Кости’ гледати и у својој домовини. Најгледанија телевизија свакако заслужује да буде промотер најбољих остварења“, истиче продуценткиња и директорка серије, Бранкица Јанковић.

У средиште ове приче смјештена су два лика, симбола два супротна свијета, које ће невјероватне животне судбине и исто име, Коста, заувијек спојити. Како ће се Коста Говоруша, којег тумачи Јово Максић и Коста Гајић, кога је оживио Љубиша Савановић, снаћи у друштву које је у потпуности изгубило компас и све вриједности, и да ли ће доћи до „тачке пуцања“ – кључна су питања новог серијског остварења које је пред нама.

Осим Максића и Савановића, у главним улогама ћемо гледати Драгана Мићановића, Александра Ђурицу, Бориса Исаковића, Милицу Јаневски, Николу Пејаковића, Николу Ракочевића, Дејана Аћимовића, Леу Секулић и Николину Фригановић.

Од 01. јануара, у термину од 21х, на програму БН телевизије!

БН ТВ

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ту ,серију

27.11.2020 19:55

нецу ,гледати ,јер ,није описана патња Српског војника Бањалуцанина ,који иде на ратисте прве линије ,бат.првог ,бриг.16 ,остављајуци зену и два сина са пола киле брасна и три кромпира .Композиција воза се изненада ,тргну ко ,бива из неког давног сна ,пахуљице снијега кроз отворени прозор купеа ,закован даскама ненадано га ударисе у лице .У,врху горе плава свјетиљка на прекиде је свијетлила ,док је воз тутњао преко Врбасног Целицног моста ,убрзавајуци ,и оставлајуци Његово Име на кесону бјелом бојом једва видљивом ,Врбас ,јос једном засуми и прогута Њега скацуци са ограде Моста .Сваки пут исто ,клопарање тоцкова у бескрај ,дим цигарете мирисан ко тамјан ,крстови од знакова поред пролазисе брзо ко у сну.Карту ,на преглед ,серетки се се обрати брко спуском улазеци у купе непозван ,а она са дрвеним кундаком се заглави у покретним вратима све до дана данасњег .Тако то би.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.11.2020 06:38

Појасни, молим те. Многима је нејасно.