Serija „Kosti“ od 1. januara na BN televiziji!

Odbrojavanje počinje!

Republika Srpska 27.11.2020 | 15:30
Serija „Kosti“ od 1. januara na BN televiziji!

Autentična priča, produkcijski iskorak i odlična glumačka podjela – sve to vas čeka u novoj, napetoj triler seriji „Kosti“ koja će premijeru u Republici Srpskoj doživjeti 1. Januara u programu BN televizije.

Deset nastavaka, po dvije epizode svake večeri od 1. do 5. januara, otkriće nam dramski prikaz Banjaluke iz današnjeg vremena kroz sudbine likova koje su ispisane perom Nikole Kolje Pejakovića, scenariste serije.

„Kosti“ su, kao drugi dio banjalučke trilogije, nastale u koprodukciji Radio-televizije Srbije i „Bosonoga produkcije“ iz Banje Luke, rediteljski ih potpisuje Saša Hajduković, a Brankica Janković je producent.

„Nakon velikog uspjeha i rekordne gledanosti prvih epizoda serije u Srbiji, radujemo se što će se serija ‘Kosti’ gledati i u svojoj domovini. Najgledanija televizija svakako zaslužuje da bude promoter najboljih ostvarenja“, ističe producentkinja i direktorka serije, Brankica Janković.

U središte ove priče smještena su dva lika, simbola dva suprotna svijeta, koje će nevjerovatne životne sudbine i isto ime, Kosta, zauvijek spojiti. Kako će se Kosta Govoruša, kojeg tumači Jovo Maksić i Kosta Gajić, koga je oživio Ljubiša Savanović, snaći u društvu koje je u potpunosti izgubilo kompas i sve vrijednosti, i da li će doći do „tačke pucanja“ – ključna su pitanja novog serijskog ostvarenja koje je pred nama.

Osim Maksića i Savanovića, u glavnim ulogama ćemo gledati Dragana Mićanovića, Aleksandra Đuricu, Borisa Isakovića, Milicu Janevski, Nikolu Pejakovića, Nikolu Rakočevića, Dejana Aćimovića, Leu Sekulić i Nikolinu Friganović.

Od 01. januara, u terminu od 21h, na programu BN televizije!

BN TV

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

tu ,seriju

27.11.2020 19:55

necu ,gledati ,jer ,nije opisana patnja Srpskog vojnika Banjalucanina ,koji ide na ratiste prve linije ,bat.prvog ,brig.16 ,ostavljajuci zenu i dva sina sa pola kile brasna i tri krompira .Kompozicija voza se iznenada ,trgnu ko ,biva iz nekog davnog sna ,pahuljice snijega kroz otvoreni prozor kupea ,zakovan daskama nenadano ga udarise u lice .U,vrhu gore plava svjetiljka na prekide je svijetlila ,dok je voz tutnjao preko Vrbasnog Celicnog mosta ,ubrzavajuci ,i ostavlajuci Njegovo Ime na kesonu bjelom bojom jedva vidljivom ,Vrbas ,jos jednom zasumi i proguta Njega skacuci sa ograde Mosta .Svaki put isto ,kloparanje tockova u beskraj ,dim cigarete mirisan ko tamjan ,krstovi od znakova pored prolazise brzo ko u snu.Kartu ,na pregled ,seretki se se obrati brko spuskom ulazeci u kupe nepozvan ,a ona sa drvenim kundakom se zaglavi u pokretnim vratima sve do dana danasnjeg .Tako to bi.

ODGOVORITE
Name

Re

28.11.2020 06:38

Pojasni, molim te. Mnogima je nejasno.