Чувена Салвета једва саставља крај са крајем!

Глумица Љиљана Јакшић, коју милионски аудиторијум памти као Салвету из хумористичке серије "Курсаџије" је отворено говорила о тешкој финансијској ситуацији у којој се нашла ове године.

Магазин 18.11.2020 | 17:34
Чувена Салвета једва саставља крај са крајем!

Њена ситуација је многе шокирала, а глумица је до детаља испричала какве издатке има и колико јој ситуација са коронавирусом тешко пада. 

- Комшија ми јуче куца на врата, треба да се да 5.000 за лифт, одржавање годишње, шта већ. Ја у шоку, мени је тренутно 5.000 динара као 5 милиона! Држим тај папир, била сам ван себе, а моја ћерка одлази у собу и доноси ми новчанице које је скупљала. По 200, 300, 500, сачувано у новчанику малом, даје ми и каже: "Изволи, да платиш лифт". Инсистирала је да узмем, рекла сам јој: "Остави, тражићу ти кад не будем имала баш ништа", тако је било - прича глумица и додаје:

- Ћеркица је јако емпатична, емотивна, похађа бесплатне часове гимнастике. Све смо свели на минимум. Све је "забиберено" стамбеним кредитом. Тешко је. Морам да захвалим својим пријатељима на помоћи, великој помоћи. Имала сам неку уштеђевину, то је то. Посла нема већ дуже време, волела бих да глумим у некој серији, или у неком филму, још боље - истакла је Љиљана у једној емисији.

Извор: информер.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар