Лепа Лукић ставила мачку у тестамент

Легендарна певачица Лепа Лукић ставила је у свој тестамент мачку! Дива народне музике оставиће сво богатство које је стекла током 50 година каријере братанцу Радисаву, али условила га је да мора да брине о њеној Мази.

Забава 14.11.2020 | 12:18
Лепа Лукић ставила мачку у тестамент

Уколико се буде добро старао о маци, он ће добити ресторан, два стана, кућу у и сву Лепину уштеђевину.

- Написала сам у тестаменту, у ком сам навела да мој братанац мора да брине о мачки ако ја одем пре ње. Радисав треба да чува Мазу, да је пази и мази и наследиће све што сам стекла током живота. То све стоји у документу који чува мој адвокат - каже за Информер Лепа Лукић.

Певачица објашњава да је веома везана за мацу, коју је удомила пре девет година. Пошто никада није имала деце, Маза је Лепи као ћерка.

- Она је чудо од мачке, ја је доживљавам као своје дете. Зато сам морала да је збринем и да знам да ће бити добро када ја одем на онај свет. Од 2011. нас две живимо заједно као мајка и ћерка. Прави је зврк - прича певачица са осмехом на лицу.

Она додаје да са својом љубимицом прича као са човеком:

- Много је паметна, ма паметнија је од мене! Она се никад није пела на сто док ја једем, као што то раде друге мачке. Има своје грануле и када каже: "Мјаууу", ја је питам:"Сине, реци ми шта хоћеш, кажи мајци шта желиш?" Одемо заједно до места где стоји њена посуда за храну и ја јој сипам грануле да једе. Када се накрка, одемо у спаваћу собу, ја угасим светло, а она се попне на кревет и чека ме да заједно спавамо. Да живим сама, ја бих одлепила! Уз Мазу никада нисам сама.

Лукићева каже да су јој боравци у ријалитијима "Велики брат", "Фарма", "Двор" и "Парови" најтеже падали зато што је морала да се одваја од своје мачке:

- Када одем у ријалити или на пут, никог се не ужелим као моје Мазе. Сви знају колико је волим, па ме питају што је не поведем са собом, али она је кућна маца, не воли да мења окружење, па ја нећу да је излажем стресу.

Лепа је донедавно поново била у ријалитију "Парови" и тамо је успела да припитоми неке мачке. Због њих није хтела да изађе из шоуа.

- Хранила сам их сваки дан. Када смо се растајали, хтела сам да цркнем! Много сам плакала што одлазим из ријалитија само због њих. Ја увек кажем: Ко не воли животиње, не воли ни људе.

(Информер)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Баба

14.11.2020 11:27

Излапила баба

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мачкољубац

14.11.2020 11:28

Мачке су боље него људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јасна

14.11.2020 11:34

БРАВО,ЛЕПА

ОДГОВОРИТЕ
Name

мачак

14.11.2020 12:43

може ли један ресторан на моје име,мјаууу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оооо

14.11.2020 14:22

Лепааа дајјј мениии мацуууууууу!!обе цу вас збринутиии дозивотноооо!!ма гледацууу вас ко своје најродјенијеее!!!и то само за један станциц!!!!мали малецкиии а мозе и гарсоњераааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

и

14.11.2020 14:41

Конто на феизбук,о коцки нецемо сад.

ОДГОВОРИТЕ