Моззарт љекарима у Зворнику уручио пакете са воћем

Поред финансијске помоћи коју континуирано пружа здравственом систему у цијелом региону, компанија Моззарт кроз своје акције даје подршку и самим љекарима. Хуманитарни конвој наставио је да обилази болнице широм земље, а послије Приједора и Добоја, пакети свјежег воћа и природних сокова стигли су до доктора и медицинског особља у Зворнику.

Република Српска 10.11.2020 | 13:55
Моззарт љекарима у Зворнику уручио пакете са воћем

Приређивач игара на срећу је, претходно, овим болницама донирао по 10.000 КМ,  а кроз друштвено-одговорне активности на разне начине се труди и да побољша услове рада херојима земље, који даноноћно воде борбу против корона вируса.

  • Хвала компанији Моззарт на витаминским пакетима за љекаре, веома је битно да они осјете да имају подршку заједнице у овом тешком тренутку, јер се мјесецима без престанка мукотрпно боре за животе људи. Само уједињени можемо да се изборимо за очување здравственог система земље у јеку пандемије – поручили су из болнице у Зворнику.

Од првих забиљежених случајева заражених у марту мјесецу, компанија Моззарт је одредила пакет помоћи за борбу против короне. Акценат у свом друштвено-одговорном пословању ставила је на помоћ здравственим установама, као и самим докторима, а хуманитарна акција биће настављена широм земље наредних дана. 

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Азем

10.11.2020 13:41

Ал’ су код нас физичке раднице атрактивне. Узме гајбу и носи а шминка ни макац. Е, дје смо ми а дје запад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

10.11.2020 16:10

Јадни смо,каква је то држава кад јој здравство и просвјету помазу кладионичари,који на легалан начин пљачкану и варају грађане ове насе напаћене "дрзаве"....

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТА

10.11.2020 16:53

Досао ДЈЕД МРАЗ и дијели пакетице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бела Ладја

10.11.2020 17:13

Јесу висе досадни с овом пропагандом.Као да дијеле Мерцедесе а не јабуке и нарандзе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јао Дивно

10.11.2020 21:52

Када долазите у Дом Здравља у Чајниче ? Ми иначе сви коцкамо код вас. Ја знам читаву плату оставити код вас. Дивни сте.

ОДГОВОРИТЕ