Mozzart ljekarima u Zvorniku uručio pakete sa voćem

Pored finansijske pomoći koju kontinuirano pruža zdravstvenom sistemu u cijelom regionu, kompanija Mozzart kroz svoje akcije daje podršku i samim ljekarima. Humanitarni konvoj nastavio je da obilazi bolnice širom zemlje, a poslije Prijedora i Doboja, paketi svježeg voća i prirodnih sokova stigli su do doktora i medicinskog osoblja u Zvorniku.

Republika Srpska 10.11.2020 | 13:55
Mozzart ljekarima u Zvorniku uručio pakete sa voćem

Priređivač igara na sreću je, prethodno, ovim bolnicama donirao po 10.000 KM,  a kroz društveno-odgovorne aktivnosti na razne načine se trudi i da poboljša uslove rada herojima zemlje, koji danonoćno vode borbu protiv korona virusa.

  • Hvala kompaniji Mozzart na vitaminskim paketima za ljekare, veoma je bitno da oni osjete da imaju podršku zajednice u ovom teškom trenutku, jer se mjesecima bez prestanka mukotrpno bore za živote ljudi. Samo ujedinjeni možemo da se izborimo za očuvanje zdravstvenog sistema zemlje u jeku pandemije – poručili su iz bolnice u Zvorniku.

Od prvih zabilježenih slučajeva zaraženih u martu mjesecu, kompanija Mozzart je odredila paket pomoći za borbu protiv korone. Akcenat u svom društveno-odgovornom poslovanju stavila je na pomoć zdravstvenim ustanovama, kao i samim doktorima, a humanitarna akcija biće nastavljena širom zemlje narednih dana. 

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Azem

10.11.2020 14:41

Al’ su kod nas fizičke radnice atraktivne. Uzme gajbu i nosi a šminka ni makac. E, dje smo mi a dje zapad.

ODGOVORITE
Name

Boki

10.11.2020 17:10

Jadni smo,kakva je to država kad joj zdravstvo i prosvjetu pomazu kladioničari,koji na legalan način pljačkanu i varaju građane ove nase napaćene "drzave"....

ODGOVORITE
Name

STA

10.11.2020 17:53

Dosao DJED MRAZ i dijeli paketice

ODGOVORITE
Name

Bela Ladja

10.11.2020 18:13

Jesu vise dosadni s ovom propagandom.Kao da dijele Mercedese a ne jabuke i narandze.

ODGOVORITE
Name

Jao Divno

10.11.2020 22:52

Kada dolazite u Dom Zdravlja u Čajniče ? Mi inače svi kockamo kod vas. Ja znam čitavu platu ostaviti kod vas. Divni ste.

ODGOVORITE